Nejlepší automobilové reklamy: zrozen k divokosti

2
Nejlepší automobilové reklamy: zrozen k divokosti
  • Hlavní postavou v reklamě je známy americký herec a fanoušek Mercedesu Petr Fonda
  • V reklamě zazní známá píseň od skupiny Steppenwolf jménem Born to Be Wild

Řidiče automobilů a motorek se nemají dvakrát v lásce, podobně jako lidé, co jezdí na lyžích a na snowboardu. Pokud tedy změníte dres, vaši bývalí kolegové nejspíš nebudou dvakrát nadšení. Tématu nevraživosti mezi oběma skupinami využívá další reklama, na kterou se dnes podíváme.

Jde o reklamu z dílny Mercedesu, kde hlavní roli hraje motorkářský gang. To rozhodně není parta měkkých chlapů a nerad bych viděl, co se bude dít, pokud někdo udělá něco s jejich chloubou. V tomto případě samozřejmě myslíme jejich stroje na dvou kolech. A ejhle, tu se v baru ukáže jejích kamarád, který neradostně oznámí, že jejich motorky někdo zablokoval. To vše za doprovodu výborné písničky Born to Be Wild od skupiny Steppenwolf.

Šlo o řidiče, který nechal u motorek stát svůj Mercedes AMG GT Roadster. Ano, to auto, které spousta českých novinářů doslova nazvala zeleným peklem. Řidičem nebyl nikdo jiný než Petr Fonda, známy americký herec a fanoušek Mercedesu. Je dvojnásobným držitelem Zlatého glóbu a byl dvakrát nominovaný na Oscara. A dle reakce paní v reklamě mu to stále sluší.

Mercedes AMG GT Roadster

Že ve videu můžete vidět, jak se při nastartování otřásají sklenice s pivem, není úplně náhoda. Čtyřlitrový osmiválec produkuje 476 koní a jeho zvuk je óda na radost. Však si pusťte libovolnou ukázku na YouTube.