Nejlepší automobilové reklamy: šelma proti stříbrné hvězdě

Nejlepší automobilové reklamy: šelma proti stříbrné hvězdě
  • Automobilka Jaguar se prostřednictví reklamy začala kočkovat s německou automobilkou
  • Mercedes demonstroval Magic Body Control System na slepici, kterou si v režii Jaguaru vzala do parády skutečná šelma
  • Mercedes si to nenechal líbit a na Jaguar zareagoval další reklamou

Automobilky se občas kočkují a o dnešním sporu to platí dvojnásob. Dnes totiž půjde o reklamu Jaguaru, kterým reagovala na reklamu svého konkurenta v podobě Mercedesu. O co šlo? Pro demonstraci, jak pracuje jeho systém s názvem Magic Body Control, použil Mercedes slepice, které za všech okolností držely hlavu v jedné pozici, zatímco jejich těla se pohybovala. Pro lepší představu se podívejte na předchozí díl našeho seriálu.

Reklamy se chytla britský Jaguar, který vlastní Indové. Reklama tak začíná prakticky stejně jako ta od německé automobilky. Muž v ruce drží slepici, která hlavu s krkem drží ve stejné pozici, ačkoli její tělo se hýbe. Po čase dojde k prudké akci a najednou kolem lítá samé peří. Ano, tušíte správně. Na slepici se přišel podívat jaguár. A o romantické pozorování nešlo.

Jde o ukázku typického britského humoru, který jistě dobře znáte, pokud jste sledovali populární Top Gear, popřípadě jste přesedlali na stejné moderátorské trio, které nyní tvoří pořad The Grand Tour. Jednoduchá a velmi výstižná reklama. Každopádně Mercedes si nic nenechal líbit a vrátil Jaguaru míč na jeho stranu. To však zase až v dalším díle.

Zdroj: youtube.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze