Vybraní zákazníci testovali vozy Tesla. Jaké to bylo?

Vybraní zákazníci testovali vozy Tesla. Jaké to bylo?
Fotografie: Tesla
  • K vyzkoušení byly Tesly Model X i S ve vrcholných konfiguracích
  • Nechyběl ani Nissan Leaf či model e-NV200

Uplynulý víkend se kousek za Prahou konala seznamovací akce s vozy Tesla. Tento event byl určen pro vybranou klientelu a za celou akcí stála společnost Electric Park ve spolupráci s firmou PwC legal. O co přesně šlo?

K vyzkoušení zde byla jak Tesla Model S, tak i Model X, a to hned v téměř vrcholných konfiguracích, přesněji P 90D Ludicrous. Pozvaní lidé si oba zmíněné modely mohli vyzkoušet. A nejen to. Obdivovat mohli neuvěřitelné zrychlení či velmi netradiční otevírání zadních dveří Modelu X. K dispozici zde byl i Test Nissan Leaf – Tichý měšťan či dodávka e-NV200. Společně s Teslami dorazila i dvojice zaměstnanců Tesly Motors, kteří odpovídali na četné dotazy a byly zde pro všechny k dispozici v průběhu celé akce.

Jak už to tak na podobných akcích bývá, tak několik pozvaných hostů dorazilo ve své Tesle, a tak jich na akci bylo k vidění hned několik. Vše probíhalo v příjemné atmosféře a po rozhovorech s účastníky jsme mohli zjistit, že jsou za podobné akce velmi rádi. Ne každý má s elektromobilitou jako takovou zkušenosti a o Tesle to platí zvlášť.

Celá akce byla takový malý odrazový můstek. Podle informací, které máme k dispozici, je podobných akcí v plánu několik, a to nejenom pro vybrané zákazníky, ale i širší veřejnost.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze