10 nejsledovanějších videí loňského roku na našem YouTube kanálu

10 nejsledovanějších videí loňského roku na našem YouTube kanálu
  • Co z našeho multimediálního obsahu vás nejvíce zaujalo v roce 2016?
  • Za 3 měsíce naší existence jsme pro vás připravili celkem 36 videí
  • Šlo převážně o testy vozů a reportáže z pařížského autosalonu

Rok 2016 utekl jako voda a my věříme, že se ve světě automobilismu jednalo o úspěšný rok. Ačkoli jsme vám nedělali společnost celý rok, tak i za těch pár měsíců jsme vytvořili spoustu obsahu, a to nejen toho textového, ale i audiovizuálního. Ve videích jsme se mimo jiné podívali na spoustu novinek na pařížském autosalonu, prohnali BMW X5 40e v Hummer Centru a sdělili vám všechno důležité o Test BMW i8 – Kočkolap, Tesle Modelu S a mnoha a mnoha dalších automobilech. Nechyběly ani srovnávací testy vozů Kia Soul nebo Nissan Leaf.

Věříme, že náš video obsah se vám líbí a že s námi budete držet vlnu i v roce 2017. A tady je přehled 10 videí, které vás zaujala nejvíce.

10. místo

9. místo

8. místo

7. místo

6. místo

5. místo

4. místo

3. místo

2. místo

1. místo

Do našeho seznamu se už nevešel například test Test BMW i3 – Elektrická městská zábava nebo Mercedesu S 500e, ale také srovnávací test BMW X5 40e vs. BMW X5 30d. A mnoho a mnoho dalších videí, které najdete na našem YouTube kanálu. A pokud chcete nahlédnout do našeho zákulisí, pak rozhodně sledujte i naše účty na sociálních sítích.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze