Křišťálová Lupa 2022: nominujte fDrive.cz do ceny českého internetu

Křišťálová Lupa 2022: nominujte fDrive.cz do ceny českého internetu
Fotografie: Křišťálová Lupa
  • Byl spuštěn další ročník ankety Křišťálová Lupa o cenu českého internetu
  • Prosíme o pomoc s nominací fDrive.cz v různých kategoriích

Tradiční anketa o cenu českého internetu s názvem Křišťálová Lupa probíhá již od roku 2006. V loňském roce se nám díky vám, našim čtenářům, poprvé podařilo nominovat mezi 10 finalistů v kategorii zájmové weby, za což vám moc děkujeme. A jelikož byl spuštěn další ročník ankety Křišťálová Lupa 2022, rádi bychom vás poprosili o nominaci i letos. Jak to můžete udělat? Možností je hned několik.

Jak nominovat fDrive.cz do ankety Křišťálová Lupa?

Samotný projekt fDrive.cz můžete nominovat jak do kategorie „Zájmové weby“, kde jste nás úspěšně nominovali minulý rok, tak i do obecné kategorie „Cena popularity“. Udělat to můžete ve formuláři pro nominace na webu Křišťálová Lupa 2022. Pokud ale máte rádi naše pořady, můžete nominovat třeba Future Cast nebo fNews do kategorie „Podcast roku“ uvedením „www.fdrive.cz/serialy/future-cast“ nebo „www.fdrive.cz/serialy/fnews“ do příslušné kolonky. A pokud rádi sledujete naše videa obecně, můžete do kategorie „Online video“ nominovat i naše videa vložením „www.fdrive.cz/videa“.

Fotografie z loňského ročníku ankety Křišťálová Lupa

Zkrátka možností je hodně a budeme vám vděční, když naši tvorbu se zaměřením na elektromobilitu a budoucnost dopravy oceníte i touto formou. Třeba se loňské 10. místo v kategorii „Zájmové weby“ podaří o něco vylepšit nebo vyjde nominace i v jiné kategorii.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze