Toyota v Paříži představí samé hybridní modely

Toyota v Paříži představí samé hybridní modely
  • Základem nové nabídky modelů a hnacích ústrojí je nová globální architektura TNGA
  • V evropské premiéře se též představí nová Toyota RAV4
  • K vidění bude i nový stánek se třemi samostatnými zónami

Na pařížském autosalonu letos Toyota návštěvníkům představí pouze hybridní vozy a ukáže, jak se připravuje na budoucnost, a to v rámci digitální tiskové konference. Na autosalonu v Paříži se budou prezentovat v podání Toyoty dva klíčové produkty: hybridní technologie a nová globální architektura TNGA.

Toyota již přes 20 let vyvíjí, zdokonaluje a uvádí na masový trh technologii hybridního pohonu. V Paříži letos Toyota představí výhradně vozy s hybridním pohonem: od malého Yarisu přes nejnovější generace modelů Corolla a RAV4 až po Toyotu Camry.

Základem nové nabídky modelů a hnacích ústrojí je nová globální architektura TNGA (Toyota New Global Architecture). TNGA není jen podvozkovou architekturou, ale také konstrukční a designovou filozofií. Na stánku se uskuteční světová premiéra zbrusu nového kombi Corolla Touring Sports společně s odhalením pětidveřového hatchbacku. Díky nové platformě TNGA-C se nová Corolla chlubí emotivním designem a umožňuje volit ze dvou typů hybridního pohonu – 1,8 litru nebo zbrusu nového 2,0 litru.

V evropské premiéře se též představí nová Toyota RAV4, pyšnící se robustním designem, novou podvozkovou architekturou TNGA-K a novým hybridním pohonem 2,5 litru. Po 14 letech nepřítomnosti se do západní Evropy vrací model Camry v kompletně novém provedení, včetně nové podvozkové architektury TNGA-K a nového hybridního pohonu 2,5 litru.

K vidění však bude také nový stánek se třemi samostatnými zónami. První zóna „Start your impossible“ je věnována novým řešením mobility a budoucím inovacím. Druhá zóna oslavuje aktivity Toyoty ve světě motoristického sportu - tým Toyota GAZOO Racing. A třetí zóna je určena pro nové modely Toyota s jednoznačným zaměřením na nejnovější nabídku hybridních vozů s autonomním dobíjením.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze