Premiéra Volkswagenu ID. Buzz už pozítří v 19:00!

4
Premiéra Volkswagenu ID. Buzz už pozítří v 19:00!
Fotografie: Volkswagen
  • Volkswagen uvede ve světové premiéře sériový ID. Buzz
  • Definitivní podoba názvu se možná ještě změní

V dnešní době virtuálních premiér se stejným způsobem odehraje i světový debut elektrického nositele odkazu legendárního bulíka nebo Volkswagenu T1, chcete-li. Už známe základní cenu, koncept a podobu částečně odhaleného exteriéru i interiéru a už nějakou dobu se dohadujeme, co všechno z řady skvělých nápadů v konceptu ID. Buzz přežije do sériové podoby. Jenže teprve pozítří v 19 hodin zástupci Volkswagenu strhnou plachtu z plně odhalené sériové verze, ať už pomyslně, či doopravdy.

My budeme samozřejmě u toho, byť pouze virtuálně, a zprostředkujeme vám nejčerstvější informace. Pokud vás tedy zajímá zatím nejodvážnější nový elektromobil od Volkswagenu, zůstaňte naladěni a pozítří, tedy 9. 3. 2022 v 19 hodin středoevropského času, na virtuální shledanou!

Volkswagen T1
V turbulentní poválečné době nikdo neměl o výrobu Typu 1 zájem a málem skončila dřív, než začala. Dnes je považován za jednu z největších legend
Diskuze ke článku
Marek M.
Marek M.
Jenže teprve zítra v 19 hodin zástupci Volkswagenu strhnou plachtu z plně odhalené sériové verze, ať už pomyslně, či doopravdy.

...Pokud vás tedy zajímá zatím nejodvážnější nový elektromobil od Volkswagenu, zůstaňte naladěni a pozítří, tedy 9. 3. 2022 v 19 hodin středoevropského času, na virtuální shledanou!


Tak zítra nebo pozítří?
Josef L
Josef L
Interiér jsme už více méně viděli, taková kopie předchozích ID, to co kdysi ukazovali jako studii je hodně vzdálené výsledku, škoda. Tohle BEV představili před 11 lety shorturl .at/fkDGR, to se teda moc neposunuli, naopak, tenkrát to bylo hezčí.
Two Gamers cz
Two Gamers cz
Viděl jsem nějaké testy a dojezd 260km Baterka nevím to se asi prodávat nebude.....🙂

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze