Elektrické motorky a první jízdní dojmy z Mazdy MX-30 R-EV nebo Fiatu 600e

Future Cast #102
Elektrické motorky a první jízdní dojmy z Mazdy MX-30 R-EV nebo Fiatu 600e
Fotografie: Mazda Motor Europe
  • Byli jsme v Milánu na veletrhu motorek, kde bylo hodně elektrických jednostopých strojů
  • Projeli jsme Mazdu MX-30 R-EV, Fiat 600e a modernizovanou Teslu Model 3
  • Opět zařadíme historické okénko a vyhlásíme soutěž o wallbox

V dnešním Future Castu, tedy 21. 11. 2023 od 16:00, probereme další aktuální témata ze světa elektromobility. Jelikož jsme měli možnost si v Milánu osahat spoustu elektrických motorek, budeme mluvit o nich. Také jsme projeli Island Mazdou MX-30 e-Skyactiv R-EV, která má unikátní hybridní pohon s Wankel-motorem, takže probereme i dojmy z ní. A podíváme se i na první jízdní dojmy z modernizované Tesly Model 3 nebo Fiatu 600e. A těšit se můžete i na soutěž o wallbox.

Future Cast #102 – Elektrické motorky a první jízdní dojmy z Mazdy MX-30 R-EV nebo Fiatu 600e

Podcast v audio formě

Jelikož jsme nedávno překonali milník 100. vysílání Future Castu, zařadili jsme do nových vysílání i historické okénko. Vybereme nějaké téma z dílu #2, tedy o 100 nazpět a popovídáme si o tom, jak se elektromobilita posunula. Podíváme se na to, kde byla Tesla v roce 2017 a jaké elektromobily tehdy začala používat Policie ČR.

V průběhu vysílání se samozřejmě, jako obvykle, můžete ptát na to, co vás zajímá. Ale pokud víte, že nebudete moci sledovat vysílání on-line a chtěli byste se zeptat na něco k dnešním tématům, můžete položit dotaz do komentářů pod tento článek. I na ně v průběhu vysílání odpovíme a vy si můžete odpověď poslechnout ze záznamu.

Partneři fNews - květen 2023
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze