Zástupci DS Techeetah potvrdili další účast ve formuli E

Zástupci DS Techeetah potvrdili další účast ve formuli E
Fotografie: DS Techeetah
  • Sezónu zahájí DS E-Tense FE20, vítězný monopost z předchozí sezóny
  • Zástupci stáje to potvrdili v pařížském studiu nedaleko versailleského sídla společnosti DS Automobiles

Zástupci DS Automobiles a jeho partnerského týmu Techeetah potvrdili v pařížském studiu nedaleko versailleského sídla společnosti svou další účast ve formuli E a svou touhu pokračovat v sérii dvojnásobných vítězství, tentokrát v sedmé sezóně šampionátu, který bude v lednu 2021 prvním mistrovstvím světa FIA Formule E.


Po rekordní šesté sezóně zakončené dvojnásobným titulem udělá tým vše pro to, aby si zajistil další úspěchy. Jak bylo oznámeno, sezónu zahájí DS E-Tense FE20, vítězný monopost z předchozí sezóny, protože to šampionát spolu s dalšími možnostmi kvůli pandemii COVID-19 povoluje.

Letošní sezóna byla úžasná! Odnášíme si nádherné vzpomínky, ale navzdory hrdosti a radosti už tým hledí dopředu a má plno práce s přípravou na sedmou sezónu. Vzhledem k výsledkům předchozích dvou sezón nemůžeme usilovat o nic menšího než o double, tentokrát vítězstvím v prvním světovém šampionátu formule E. Chtěl bych při této příležitosti poděkovat partnerům, kteří nás od začátku podporovali, a srdečně přivítat ty, kteří se k nám právě připojili pro nadcházející sezónu. Naši partneři hrají v týmu stěžejní roli, a to jak technicky, tak finančně. Naším společným cílem je neustále se zlepšovat a být nejlepší v tom, co děláme. Tato vítězná mentalita je pro nás klíčová, odráží všechna naše rozhodnutí a rezonuje s našimi partnery, dodavateli, naším týmem a veřejností. Motivuje nás to pro sedmou sérii. Cítíme velkou podporu a sílu v tom, jak se všichni naplno do přípravy zapojují,“ komentoval oznámení Mark Preston, šéf týmu DS Techeetah.


Můj první titul ve formuli E ve mně probudil ještě větší touhu vyhrát další. Společně s Jean-Éricem Vergnem a všemi ostatními jezdci formule E, kteří nám dávají pořádně zabrat, budeme tuhle sezónu bezpochyby tvrdě bojovat a já se už nemůžu dočkat. Chceme tenhle první titul mistra světa získat a uděláme pro to vše, co je v našich silách. Vždycky jsem říkal, že auta, která vypadají rychle, taky rychlá jsou, a podívejte se na to naše letošní! Nikdo ho nechce vidět ve zpětném zrcátku! Těším se, až vám ukážu, na čem pracujeme. Nebude to ve Valencii, ale v Santiagu dávejte pozor. Budeme tam,“ doplnil jej Antonio Félix da Costa, úřadující šampion formule E.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze