Tesla Model Y „Juniper“ už se údajně testuje v Evropě. Tady je její fotografie

3
Tesla  Model Y „Juniper“ už se údajně testuje v Evropě. Tady je její fotografie
Fotografie: Tesla
  • Vůz byl konkrétně zachycen v Katalánsku
  • Silná kamufláž toho moc neprozradí, ovšem testování v Evropě je dobrou zprávou

Server evarena.com upozornil na zajímavý úlovek ze Španělska. V největším městě comarky Maresme v Katalánsku se totiž v ulicích podařilo Eduardovi Arcosovi, šéfredaktorovi technologického webu hipertextual.com, pravděpodobně zachytit kamuflovanou Teslu Model Y „Juniper“, jak můžete vidět v příspěvku ze sociální sítě X níže.


Pravděpodobný redesign Tesly Model Y, která se v roce 2023 stala nejprodávanějším vozem roku, avšak nevidíme poprvé. Nedávno byl totiž maskovaný vůz spatřen v Kalifornii, což znovu oživilo zprávy o tom, že automobilka usilovně pracuje na přepracování auta, které hraje klíčovou roli v prodejích mladé automobilky.

Nejnovější fotografie toho vzhledem k silné kamufláži a tomu, že byl snímek evidentně pořízen v noci, moc neprozrazuje. Nicméně už jen to, že Tesla novinku testuje na evropských silnicích, je zajímavé vzhledem k tomu, že se evidentně blíží její debut.

Inspiruje se připravovaný Juniper Teslou Model 3 po faceliftu ze září 2023?

Redesign vozu během dalších měsíců by přitom nebyl velkým překvapením i vzhledem k tomu, že Model 3 se jej dočkal už loni v září, jak jsme vás informovali. Facelift pro Model 3 pak znamenal nejen lepší odhlučnění vozu, ale také pohodlnější sedadla, tužší konstrukci či lepší tlumiče. To vše by jistě přišlo vhod i u Juniperu.

Modely 3 a Y přitom sdílejí mnoho dílů, což mimo jiné znamená, že minimálně designová vylepšení by se mohla zrcadlit. Otázkou však je i to, kdy k faceliftu dojde, neboť v tomto ohledu se zprávy rozchází.

Diskuze ke článku
Michal Vaner
Michal Vaner
Asi už jim na skladu dochází páčky pod volant, tak to nemůžou odkládat.
Jan Jakubík
Jan Jakubík
Jestli bude pěkné jako nová trojka, tak se opravdu těším. Doufám, že ceny budou opět příznivější.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze