Škodovky jsou o něco víc „clever“. Od tohoto týdne je lze odemknout z mobilu

2
Škodovky jsou o něco víc „clever“. Od tohoto týdne je lze odemknout z mobilu
  • Počínaje tímto týdnem se nová auta Škoda naučila skrze mobilní aplikaci novou funkci vzdáleného odemykání a zamykání vozu
  • Ta je k dispozici pouze pro čerstvě vyrobené vozy s funkcí Care Connect a Vzdálený přístup

Škoda postupně inovuje funkce svých vozů, zejména těch s nejlepší výbavu. Od příštího týdne se například začnou vyrábět první Superby s digitálním přístrojovým štítem (displejem před řidičem místo klasických budíků) a rozšíří tak nabídku vozů s touto vymožeností, která prozatím čítá SUV Karoq a Kodiaq.

Škoda Karoq (2017)
Digitální přístrojový štít dostane od příštího týdne i Superb

Už delší dobu nabízí Škoda zbrusu novou a designově i funkčně povedenou aplikaci Škoda Connect, která se bez problému vyrovná i těm od prémiových automobilek. A v lecčem je i překoná. Kromě prohlížení polohy auta, stavu paliva a servisu si v ní můžete přidávat RSS zprávy, plánovat cesty nebo nastavovat notifikace, pokud auto vyjede z určené oblasti. K dispozici je i vzdálené ovládání auta, které bylo ale zatím omezeno jen na ovládání nezávislého topení. V zimě jste si tak mohli auto dopředu vyhřát, nebo máte možnost pustit si větrání. Funkce známá od konkurence v podobě vzdáleného odemykání a zamykání auta však dosud chyběla. Až do tohoto týdne.

Podoba aplikace Škoda Connect propojené se Škodou Karoq

Počínaje tímto týdnem totiž Škoda začala vyrábět vozy s novou řídící jednotkou, která umožňuje právě vzdálené odemykání a zamykání auta mobilní aplikací. Pokud si tedy Škodu objednáváte právě teď, nebo se již objednaný vůz vyrábí v tomto týdnu či vyrobí později, v aplikaci se vám tato funkce objeví. Samozřejmě musíte mít balíček Care Connect a auto umožňující aktivní vzdálený přístup, tedy Superb, Karoq, Kodiaq nebo Octavii.

Diskuze ke článku
Horst Fuchs
Škoda, že objednat nejde...
Viktor
No to je teda věc. Tím se ze Škodovky stalo něco víc, už to není jen obyčejné auto. Už je to mobilní auto:-))). Říká se, že čím víc se hovno maže, tím víc smrdí. U tohoto pekáče, to platí dvojnásob.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze