Modelový rok 2020 přinese hned několik změn napříč modelovou paletou Škody Auto

5
Modelový rok 2020 přinese hned několik změn napříč modelovou paletou Škody Auto
Fotografie: Škoda Auto
  • SUV modely budou mít nově na víku zavazadlového prostoru nápis ŠKODA
  • Adaptivní podvozek DCC je dostupný i pro pohon předních kol
  • Fabii si budete moci pořídit i s paketem Black

Škoda Auto pro modelový rok 2020 chystá hned několik změn. Ačkoli může jít pouze o drobnosti, jistě se najdou tací, kterým takové změny udělají radost. Samozřejmě že největší novinkou posledních dní je modernizovaný Superb, který ve třetím čtvrtletí dorazí i s plug-in hybridním pohonem. A později dojde řada i na první elektromobil s logem Škody Auto.

Novinky se však netýkají pouze Škody Superb, ale celé modelové palety. Tak například modely Kodiaq a Karoq mají nově na víku zavazadlového prostoru nápis ŠKODA, podobně jako například Scala. Další novinkou je adaptivní podvozek DCC, který si nově můžete objednat i pro pohon předních kol.

Škoda Scala

Modelové řady Fabia, Scala, Karoq a Superb ve variantách s bezklíčovým přístupem KESSY jsou nově vybaveny senzorem pohybu v klíčku od vozidla. Ten po určité době bez pohybu přestane vysílat signál, což znemožní odemčení automobilu bez vědomí jeho majitele. Toto opatření dále posiluje ochranu vozu před vykradením nebo odcizením. Model Fabia je nově k dispozici s Black paketem, který na přání přidá černou masku chladiče, kryty vnějších zpětných zrcátek, LED zadní světla a černá kola.

SD karta s mapami pro navigaci Amundsen navyšuje kapacitu z 16 na 32 GB. Tím se definitivně řeší problémy s různými verzemi mapových podkladů, protože na novou kartu se vejde mapa celé Evropy.

Jednotlivé modelové řady prošly ještě dalšími drobnými úpravami s ohledem na optimalizaci standardních i volitelných výbav. Specifikace vozů Škoda modelového roku 2020 naběhnou do výroby v 28. týdnu kalendářního roku 2019.

Diskuze ke článku
Valentin
Neviete ci tento druh kessy uz ma Kodiaq vyrobeny v roku 2019? Mne diler v pondelok povedal, ze ano. Je to pravda?
Murphy
Nejhorší je, že sice pracuji pro ŠKODA, ale takovéto věci, které potřebuji k práci, se musím dovídat z internetu. Něco je špatně :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze