Škoda Scala zná své ceny. Vaše může být už za 394 900 Kč

Škoda Scala zná své ceny. Vaše může být už za 394 900 Kč
  • Za tuto cenu dostanete pod kapotu benzinový litrový tříválec o výkonu 85 kW
  • Zakoupit si můžete 9,2palcový infotainment Amundsen
  • Ten je spojený s digitálním přístrojovým štítem

Nejnovější přírůstek do rodiny Škoda Auto se odhalil koncem roku v Tel-Avivu. Automobilka slíbila, že ceny prozradí v průběhu ledna. A jak slíbila, tak učinila. Škoda Scala startuje na ceně 394 900 Kč. Za tuto cenu dostanete pod kapotu benzinový litrový tříválec o výkonu 85 kW ve spojení s šestistupňovou manuální převodovkou. Později dorazí i stejný motor o výkonu 70 kW ve spojení s pětistupňovou manuální převodovkou.

Výbavové stupně jsou dva, a to Ambition a Style. Škoda Scala bude stát na 16palcových kolech. Vpředu i vzadu jsou diodová světla. Ve výbavě jsou i elektricky ovládaná okénka, kotoučové brzdy, šest airbagů, manuální klimatizace, tempomat i asistent pro udržování jízdního pruhu. Základní infotainment má 6,5palce. Za 29 600 Kč si můžete přikoupit infotainment Amundsen. Společně s ním dostanete i digitální přístrojový štít.

Do Škody Scala si můžete koupit i bezdrátové nabíjení chytrého telefonu, elektrické víko zavazadlového prostoru, parkovací senzory, hlídání mrtvého úhlu nebo vyhřívaný volant. Škoda Scala se ukáže na ženevském autosalonu a v průběhu dubna by měla být dostupná u jednotlivých dealerů.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze