Připravuje Tesla nový elektromobil? Maskovaný prototyp vzbudil velkou pozornost

4
Připravuje Tesla nový elektromobil? Maskovaný prototyp vzbudil velkou pozornost
Fotografie: Tesla
  • Vůz se podařilo zachytit na jedné z kalifornských ulic
  • Pozornost vzbudil nejen maskováním, ale také tím, že kombinuje některé prvky aktualizované Tesly Model 3 se vzhledem předfaceliftové verze

Server electrek.co upozornil na zajímavý úlovek z kalifornských ulic, o který se o podělil jeden z uživatelů na komunitním fóru reddit.com a vidět ho můžete níže. Objevuje se na něm totiž zamaskovaný vůz Tesla, ovšem je složité rozklíčovat, o jaký konkrétní elektromobil by se mělo jednat.

Half-Highland, polovina původního prototypu Tesla Model 3 spatřen v Bay Area
u /jacknv v teslamotors

Zachycený vůz má totiž některé prvky z aktualizované verze Tesly Model 3, kterou jsme pro vás již otestovali, jež ovšem míchá se vzhledem předfaceliftové verze. Když k tomu připočteme maskování, vyrojily se okamžitě otázky, zda nejde o levný připravovaný elektromobil Tesla, ovšem poslední zprávy mluvily o tom, že Musk projekt zastavil.

Vzhledem k tomu, že Model 3 obdržel facelift nedávno, je nepravděpodobné, že by šlo o jeho další vylepšení. Pravděpodobnější je, že by mohlo jít o jeden z údajně připravovaných vozů, jež mají podle dřívějších spekulací vycházet z Modelů 3 a Y a nahrazovat právě zastavený projekt levné Tesly, o níž se mluvilo i jako o Modelu 2.

Tesla se mezitím připravuje na akci „We, Robot“, kde představí očekávané Robotaxi. Stát by se tak mělo již 10. října a můžete si být jisti, že se na fdrive.cz dozvíte vše podstatné.

Diskuze ke článku
Dini Dini
Dini Dini
Podle mě nemůže být nijak složitý udělat Tesla Model 2 nebo 4 třeba o něco zkrácený nebo prodloužený Model 3 nebo Model 3 hatchback atp....

Každopádně Model 3 je malá motokára s málo místem vzadu a kufrem nanic a Model Y je naopek zbytečně velký zvenku..něco mezi by se hodilo anebo naopak něco menšího jak Model 3.
Marek Pártl
Marek Pártl
"poslední zprávy mluvily o tom, že Musk projekt zastavil" zas a znovu.. model 2 se nepřerušil, stačí si přečíst poslední earnings call materiály....
Josef L
Josef L
Vždyť je to pořád stejný, silně okoukaný design.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze