Mercedes oznámil partnerství se společností Boosteroid. Přinese do aut AAA hry

Mercedes oznámil partnerství se společností Boosteroid. Přinese do aut AAA hry
Fotografie: Mercedes-Benz
  • Boosteroid je jedním z největších nezávislých poskytovatelů cloudových her a v jeho katalogu nechybí pecky jako Fortnite či Sea of Thieves
  • Od příštího roku bude aplikace dostupná pro vozidla vybavená třetí generací informačně-zábavního systému MBUX

Mercedes-Benz oznámil nové partnerství se společností Boosteroid. Pro nepolíbené herním světem, jde o jednoho z největších nezávislých poskytovatelů cloudových her, jenž má v portfoliu přes 1 000 titulů, včetně těch „tříáčkových“ jako Fortnite a Sea of Thieves, a usnadňuje hraní her z populárních platforem, jako je Steam nebo Epic.


Aplikace Boosteroid se stane už v příštím roce součástí balíčku MBUX Entertainment Package Plus pro vozidla vybavená třetí generací informačně-zábavního systému MBUX. Partnerství přitom bylo oznámeno během aktuálně probíhajícího veletrhu Gamescom v německém Kolíně nad Rýnem, kde lze také vybrané tituly vyzkoušet přímo ve voze Mercedes-Benz třídy E na stánku partnera Mercedes-Benz v oblasti esportu, společnosti SK Gaming.

Společně se společností Boosteroid nabízíme ještě atraktivnější herní zážitek ve vozidlech Mercedes-Benz. Cloudový přístup k hraní je ideálním způsobem, jak našim zákazníkům i herním fanouškům zprostředkovat AAA hry. Je to jasný důkaz toho, jak dále rozvíjíme MBUX, abychom uspokojili očekávání našich zákazníků. Proto jsme nadšeni, že se můžeme zúčastnit veletrhu Gamescom a připojit se k našemu dlouholetému partnerovi v oblasti esportu, společnosti SK Gaming, která patří k nejznámějším jménům v oblasti soutěžního hraní,“ uvedl na akci Magnus Östberg, ředitel oddělení softwaru ve společnosti Mercedes.

Kromě vozů Mercedes ale mohou uživatelé služby Boosteroid hrát zakoupené hry i na počítačích, chytrých telefonech či Smart TV, jak je u podobných služeb zvykem. Mercedes dodává, že aplikace Boosteroid bude v Evropě plus Severní a Jižní Americe dostupná v roce 2025 skrze obchod s aplikacemi ve voze. Hrát půjde samozřejmě pouze v zaparkovaném vozidle, a to pomocí herních Bluetooth ovladačů či telefonu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze