I koloběžka s logem Škody Auto, co se vejde pod podlahu kufru, se ukáže v Ženevě

2
I koloběžka s logem Škody Auto, co se vejde pod podlahu kufru, se ukáže v Ženevě
  • Koloběžka se vejde pod podlahu zavazadelníku v modelu Octavia a Superb
  • Škoda koloběžku prezentuje jako ideální prostředek na cestu od auta z parkoviště ke konečnému cíli cesty

Nejen nová Fabia, plná palba Škody Kodiaq a koncept Vision X, ale také koncept koloběžky – to vše ukáže Škoda Auto na ženevském autosalonu. Patentovaný skládací mechanismus umožňuje koloběžku jednoduše umístit pod podlahu zavazadlového prostoru vozů Škoda Octavia a Škoda Superb.

Koloběžka od Škody Auto

Dle slov automobilky nová studie koloběžky představuje praktické i efektivní řešení pro takzvanou „mobilitu poslední a první míle“, tedy cestu od auta z parkoviště ke konečnému cíli cesty či na zpáteční cestě k vozu. Umožňuje tak k životnímu prostředí šetrnou, pohodlnou a nekomplikovanou mobilitu na cestě do práce, za nákupy nebo domů.

Patentovaný „Simply Clever“ skládací mechanismus koloběžky je typickým prvkem pro značku Škoda. Umožňuje totiž její umístění pod podlahou zavazadelníku modelů Škoda Octavia a Škoda Superb, aniž by tím došlo k omezení využitelného objemu zavazadlového prostoru. Díky novému uspořádání úložného prostoru se složená koloběžka bez problémů vejde pod podlahu zavazadlového prostoru nad náhradní kolo vedle klíče na kola, zvedáku, boxu s nářadím a sady náhradních žárovek. Ve složeném stavu měří koloběžka pouze 41 centimetrů na výšku a 48 centimetrů na délku.

Samotná koloběžka, vyrobená převážně z hliníkové slitiny, váží pouze pět kilogramů, přičemž má nosnost až 100 kilogramů. Kvalitní kuličková ložiska a kola z polyuretanu zaručují svižný a komfortní zážitek z jízdy. Pogumované rukojeti řídítek umožňují agilní a bezpečné ovládání. Tvary a uspořádání barev nesou nezaměnitelný rukopis designu značky Škoda.

Koloběžka pro modely Škoda Octavia a Škoda Superb by se v nabídce značky Škoda měla objevit pravděpodobně během druhého pololetí roku 2018.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Radim
Tak to je pecka,ještě přidat kapesník na slzy s logem Škoda.. škoda peněz.
Peťan
Za příplatek přední kolečko a za další příplatek zadní kolečko.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze