Do 5 let Subaru ukáže elektromobil. Ostatní modely chce elektrifikovat

Do 5 let Subaru ukáže elektromobil. Ostatní modely chce elektrifikovat
  • Do roku 2035 chce Subaru mít všechny vozy elektrifikované
  • Na elektromobilu spolupracuje s Toyotou

Subaru se dlouho elektrifikaci bránilo, ale už i tato společnost má ve své nabídce elektrifikované modely. A jak to bude dále?

Subaru XV e-Boxer

Subaru chce svůj první elektromobil představit do roku 2025 a do roku 2035 chce mít všechny vozy elektrifikované. Subaru prohlubuje spolupráci s Toyotou, která ji má právě v elektrifikaci pomáhat. Subaru však chce i nadále investovat do svých silných stránek, tedy do motorů, ale také do pohonu všech kol, jak informuje carscoops.com.

I nadále chceme být odlišní od jiných značek. Budeme pracovat a zdokonalovat charakteristické vlastnosti, které lidí milují na Subaru,“ řekl Tomomi Nakamura, prezident Subaru. „Zároveň pracujeme na plnění našich společenských povinností, včetně ochrany globálního prostředí. Chceme i nadále využívat jedinečný charakter Subaru a technologické inovace, abychom přispěli k vytvoření společnosti bez emisí.“

Subaru má velmi loajální zákazníky, a tak bude zajímavé sledovat, jak se postaví k těmto velkým změnám. Momentálně se automobilový průmysl mění nejvíce ve své historii a s velkou pravděpodobností už nikdy nebude vypadat jako dřív.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze