Co ukázala cesta třemi různými elektromobily do Chorvatska?

Future Cast #96
Co ukázala cesta třemi různými elektromobily do Chorvatska?
Fotografie: Petr Vojtěch, fDrive.cz
  • Jak si vedly elektrické sedany s liftbackem na cestě do Chorvatska?
  • Co ukázala tato cesta do Zadaru s BMW i4, Hyundai Ioniq 6 a Teslou Model 3?
  • Jak to vypadá s budoucností elektrifikovaných obytných vozů?

V dnešním Future Castu, tedy 30. 8. 2023 od 17:00, probereme další aktuality ze světa elektromobility. Dále pak rozebereme průběh a výsledky z naší cesty do Chorvatska třemi elektromobily, konkrétně BMW i4, Ioniqem 6 a Teslou Model 3. Ohlédneme se i za zajímavými novinkami z Caravan Salonu Düsseldorf, kde se představily elektrifikované obytné vozy.

Future Cast #96 – Co ukázala cesta třemi různými elektromobily do Chorvatska?

Podcast v audio formě

V průběhu vysílání se samozřejmě, jako obvykle, můžete ptát na to, co vás zajímá. Ale pokud víte, že nebudete moci sledovat vysílání on-line a chtěli byste se zeptat na něco k dnešním tématům, můžete položit dotaz do komentářů pod tento článek. I na ně v průběhu vysílání odpovíme a vy si můžete odpověď poslechnout v záznamu.

Partneři fNews - květen 2023
Diskuze ke článku
Kuba Veselý
Kuba Veselý
Mě by zajímalo srovnání Tesla Y LR, Enyaq 80i, Kia EV6 RWD 77kwh. Když tam bude Ioniq 6 LR a TM3LR navíc, tak proč ne :-)

Ideálně co nejvíc srovnatelné specifikace. Všichni s tepelným čerpadlem, všichni s max baterkou atp.

Ten test do Chorvatska pěkný ale to BMW s malou baterkou tam bylo tak trochu do počtu. S velkou baterkou by to bylo o dost zajímavější.
Taky by bylo zajímavé srovnání, když byste jeli alespoň 140km/h. Podle mě se tam ty rozdíly začnou zvětšovat. Ale třeba ne, třeba Tesla díky dvourychlostní převodovce na tom vydělá...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze