BMW nabídne bezdrátové Android Auto. Zobrazovat se bude i na displeji před řidičem

BMW nabídne bezdrátové Android Auto. Zobrazovat se bude i na displeji před řidičem
  • Nejen na centrálním displeji, ale také na displeji před řidičem či na head-up displeji se budou zobrazovat určité funkce
  • Už v minulosti BMW uvedlo na trh Apple CarPlay, které podobně jako Android Auto můžete používat bezdrátově

BMW už má v nabídce bezdrátové CarPlay a nově také Android Auto. Technologie Android Auto bude v automobilech BMW poprvé představena na veletrhu Consumer Electronics Show (CES) 2020, zákazníkům ve 20 zemích bude k dispozici od července 2020, a to pro všechny vozy vybavené operačním systémem BMW 7.0. Zda mezi dvacet zemí patří i Česká republika zjišťujeme.

Zajímavostí je, že Android Auto se integruje přímo do plně digitálního kokpitu BMW, ale samozřejmě ho můžete využívat také na centrálním kontrolním displeji. Na displeji v kapličce přístrojů bude však podoba Android Auto uzpůsobena displeji a nepůjde tedy o stejné zobrazení, které znáte z centrálního displeje. Určité informace budou k vidění také na head-up displeji. „Mnoho našich zákazníků poukázalo na to, že kromě funkcí a služeb přímo od BMW je pro ně důležité mít ve vozech BMW také Android Auto pro bezpečné používání řady známých funkcí chytrých telefonů s operačním systémem Android, aniž by byli rozptylováni od řízení,“ říká Peter Henrich, produktový manažer BMW. „Tuto službu našim zákazníkům nabídneme od července roku 2020,“ dodal.

Android Auto – test

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze