BMW Connected dostalo aktualizaci. Přenášení dat z auta do auta bude hračkou

BMW Connected dostalo aktualizaci. Přenášení dat z auta do auta bude hračkou
  • BMW Connected prošel změnou nejen ve spalovacích vozech, ale dotkl se i modelů divize „i“
  • Navigace nově bude více předvídat cíl vaší cesty na základě používání navigace v minulosti

Přechod ze starého telefonu na nový – mám na mysli přenést si data z jednoho do druhého – není v dnešní době žádný velký problém. Je to o to jednodušší, pokud neměníte značku. Podobná situace je i u počítačů a nově také i automobilů.

Věděli jste, že v červenci BMW Connected překročilo hranici jednoho milionu uživatelů?

BMW aktualizovalo systém BMW Connected, což sebou přináší hned několik novinek. V první řadě zásluhou Open Mobility Cloud je možné po zadání identifikačních údajů vyvolat a použít vlastní zákaznické profily s individuálním nastavením pro různé funkce a současně je přenést i do jiného vozidla. To znamená, že když zákazník v budoucnu vymění svůj vůz, jeho přednastavené funkce a osobní nastavení může po zadání identifikačních údajů stále používat.

Další novinkou je schopnost BMW Connected předvídat vaše směřování. Vůz jednoduše dle četnosti pozná, kde s velkou pravděpodobností bydlíte a kam jezdíte do práce. Při zadání navigace pak bude dle svého uvážení jednotlivé adresy upřednostňovat a nabízet řidiči.

BMW Connected Drive

Změny se týkají také modelů divize „i“, tedy BMW i8, BMW i3 a nově i BMW i3s. To, že o svých elektrifikovaných vozech máme přehled nejen z chytrého telefonu, ale také z hodinek, je dnes již samozřejmost. Novou funkcí BMW Connected je služba BMW Digital Charging Service, která umožňuje vozidla nabíjet pomocí elektřiny z obnovitelných zdrojů a s minimálními náklady. BMW Digital Charging Service je analyzuje trh s energií a jakmile je potřeba vozidlo nabít, automaticky vyhledá ideální čas pro ekonomické nebo ekologické nabíjení. Uživatel má také možnost sem zahrnout vlastní solární systémy. Vždy je přitom zajištěno, aby byl vůz nabitý do předem stanoveného času odjezdu.

Zdroj: press.bmwgroup.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze