Ženevský autosalon, Volkswageny GTX a Audi Q6 e-tron

Future Cast #106
Ženevský autosalon, Volkswageny GTX a Audi Q6 e-tron
Fotografie: Miroslav Tomíšek, fDrive.cz
  • Vrátíme se k ženevskému autosalonu a probereme, co zajímavého tam bylo
  • Podíváme se na Volkswageny ID.3 a ID.7 Tourer ve variantách GTX
  • Budeme mluvit i o novém Audi Q6 e-tron

V dnešním Future Castu, tedy 20. 3. 2024 od 16:15, probereme další novinky ze světa elektromobility. Vrátíme se k ženevskému autosalonu, podíváme se na Volkswageny z rodiny ID. v provedení GTX a popovídáme si o prvních dojmech z nového Audi Q6 e-tron.

Future Cast #106 – Ženevský autosalon, Volkswageny GTX a Audi Q6 e-tron

Podcast v audio formě

Jelikož jsme nedávno překonali milník 100. vysílání Future Castu, zařadili jsme do nových vysílání i historické okénko. Můžete se tedy těšit na další z nich, ve kterém se ohlédneme za Future Castem #6. V tom kolegové probírali například tehdejší veletrh CEZ, na němž se v té době začala více objevovat auta a technologie s nimi spojené. Například autonomní řízení a podobně. Mimo jiné mluvili o už tehdy solidně se rozvíjející elektromobilitě v Číně a tamních velmi rozšířených elektrických taxících značky BYD.

V průběhu vysílání se samozřejmě, jako obvykle, můžete ptát na to, co vás zajímá. Ale pokud víte, že nebudete moci sledovat vysílání on-line a chtěli byste se zeptat na něco k dnešním tématům, můžete položit dotaz do komentářů pod tento článek. I na ně v průběhu vysílání odpovíme a vy si můžete odpověď poslechnout ze záznamu.

Partneři fNews - květen 2023
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze