První dojmy z Kie EV9, Volkswagenu ID.7 Tourer a další témata

Future Cast #101
První dojmy z Kie EV9, Volkswagenu ID.7 Tourer a další témata
Fotografie: Miroslav Tomíšek, fDrive.cz
  • Prolezli jsme nové prostorné elektromobily Kia EV9 a Volkswagen ID.7 Tourer
  • Podíváme se na to, co nabídne e-Salon 2023
  • Ohlédneme se za Rimacem Concept_One z prvního Future Castu

V dnešním Future Castu, tedy 7. 11. 2023 od 16:00, probereme další aktuální témata ze světa elektromobility. Jelikož jsme měli možnost si osahat nové elektromobily Kia EV9 a Volkswagen ID.7 Tourer, budeme mluvit zejména o těchto dvou modelech. Přičemž druhý zmíněný je zatím prototypem, ale i tak je jasně vidět, jak si tento očekávaný elektrický kombík povede po stránce prostoru, což je v této kategorii nejdůležitější. A právě velkým vnitřním prostorem pro posádku i zavazadla oplývá i Kia EV9. Tu budete moci vidět i na e-Salonu a právě o tom, na jaké novinky se tam můžete zajít podívat, budeme také mluvit.

Future Cast #101 – První dojmy z Kie EV9, Volkswagenu ID.7 Tourer a další témata

Podcast v audio formě

Jelikož jsme minule překonali milník 100. vysílání Future Castu, zařadíme do nových vysílání i historické okénko. Vybereme nějaké téma z dílu o 100 nazpět a popovídáme si o tom, jak se elektromobilita posunula. Vrátíme se také k ženevskému autosalonu 2017 a Rimacu Concept_One, který se tam představil.

V průběhu vysílání se samozřejmě, jako obvykle, můžete ptát na to, co vás zajímá. Ale pokud víte, že nebudete moci sledovat vysílání on-line a chtěli byste se zeptat na něco k dnešním tématům, můžete položit dotaz do komentářů pod tento článek. I na ně v průběhu vysílání odpovíme a vy si můžete odpověď poslechnout ze záznamu.

Partneři fNews - květen 2023
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze