Výherci zápůjček vozů nominovaných do ankety Elektromobil Roku 2022

Výherci zápůjček vozů nominovaných do ankety Elektromobil Roku 2022
Fotografie: Elektromobil Roku
  • Součástí ankety Elektromobil Roku 2022 byla i soutěž
  • Cenami byly týdenní a víkendové zápůjčky nominovaných vozů
  • Vylosované výherce kontaktujeme a domlouváme zápůjčky

V rámci naší ankety Elektromobil Roku 2022, jejíž výsledky jsme již zveřejnili v článku, byla i soutěž o zápůjčky nominovaných elektromobilů a plug-in hybridu. Zbývá tedy zveřejnit výsledek losování.

První cenou byla týdenní zápůjčka vozu Opel Mokka-E i s čipem PRE, tedy generálního partnera ankety. Tím šťastným, který s tímto vozem bude týden jezdit, se stal pan Pavel K. Druhou cenou byl Mercedes–Benz EQB s nabíjecí kartou Mercedes MeCharge. S tím bude týden jezdit výherce Jakub H. Následovaly týdenní zápůjčky vozů bez nabíjecích služeb, které vezmeme podle abecedy. Zapůjčení Citroenu ë-C4 vyhrála Markéta N., Peugeot e-Rifter pak Jaroslav N. a Volkswagen ID.5 Jakub N.

Dále byly mezi cenami víkendové zápůjčky nominovaných aut. Hyundai Ioniq 5 na víkend vyhrála Zuzana K., Kiu Niro EV Tomáš P., MG EHS PHEV si vyzkouší Mario B. a Volvem C40 Recharge bude jeden víkend jezdit Martin V. Všechny výherce postupně kontaktujeme a domlouváme zápůjčky. Můžete se těšit na článek s jejich dojmy ze zapůjčených aut.

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Anketa Elektromobil Roku 2022 powered by PRE proběhla ve spolupráci s generálním partnerem PRE, partnerem Allianz a s podporou Asociace pro elektromobilitu České republiky.

Allianz - partner ankety Elektromobil Roku 2022
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze