Elektromobil Roku 2022: auta v kategorii Malé, střední elektromobily a sedany

Elektromobil Roku 2022: auta v kategorii Malé, střední elektromobily a sedany
Fotografie: Elektromobil Roku
  • První kategorií ankety Elektromobil Roku 2022 jsou nižší elektromobily
  • Zařazeny jsou do ní hlavně hatchbacky a sedany
  • Hlasováním můžete vyhrát zápůjčku elektromobilu

V naší nově vzniklé anketě Elektromobil Roku 2022 máme nominované elektromobily rozdělené do tří kategorií. První z nich nese označení Malé až střední elektromobily a sedany. V této kategorii jsou zařazeny hlavně vozy s nižší stavbou karoserie, tedy hatchbacky nebo sedany. Pojďme se podívat, z jakých vozů můžete vybírat pro hlasování. Hlasováním v anketě nejen pomůžete svému oblíbenému elektromobilu, ale můžete i vyhrát zápůjčku auta, třeba i na týden a s nabíjecím čipem.


Elektromobil Roku 2022: Malé, střední elektromobily a sedany

Nominované vozy jsou v hlasování seřazeny podle abecedy a hlasovat můžete pro tyto vozy: Audi e-tron GT, BMW i4, Citroen e-C4, Cupra Born, Dacia Spring, Kia Niro EV, Mercedes-Benz EQE, Opel Corsa, Peugeot e-208, Porsche Taycan nebo Renault Mégane E-Tech.

Z každé kategorie můžete hlasovat pro jeden vůz. Pokud vás zajímá, co můžete vyhrát, naleznete to na webu ankety ElektromobilRoku.cz. Dva vozy jsou na týden i s nabíjecí kartou. Dále pak máme několik vozů na týdenní zápůjčku a několik na víkendovou.

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Anketa Elektromobil Roku 2022 Powered by PRE probíhá ve spolupráci s generálním partnerem PRE, partnerem Allianz a s podporou Asociace pro elektromobilitu České republiky.

Allianz - partner ankety Elektromobil Roku 2022
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze