Elektromobil Roku 2022: podívejte se, jaké elektromobily můžete vyhrát?

Elektromobil Roku 2022: podívejte se, jaké elektromobily můžete vyhrát?
Fotografie: Martin Pultzner, fDrive.cz
  • Hlasováním v anketě Elektromobil Roku 2022 powered by PRE můžete vyhrát zajímavé ceny
  • Mezi nimi jsou týdenní zápůjčky nominovaných aut, některé i s nabíjecím čipem
  • Některé nominované vozy můžete mít alespoň na víkend

Minulý týden jsme informovali o spuštění ankety Elektromobil Roku 2022 Powered by PRE, kde můžete hlasovat pro nejlepší elektromobil ve dvou různých kategoriích, nejlepší plug-in hybrid i nejlepší aplikaci k autu. Hlasováním v této anketě se zároveň zařazujete do soutěže o zajímavé ceny. Pojďme se tedy podrobněji podívat na to, co můžete vyhrát.


Soutěží se o zápůjčky některých elektromobilů a plug-in hybridů, které soutěží v anketě. Dva elektromobily můžete mít na týden dokonce s nabíjecím čipem. Jde o Opel Mokka-E s nabíjecím čipem PRE a Mercedes-Benz EQB s nabíjecí kartou Mercedes me Charge. Dále pak můžete vyhrát týdenní zápůjčku vozu Volkswagen ID. 5 nebo Peugeot e-Rifter. Soutěží se i o víkendové zápůjčky nominovaných vozů. Mezi ně patří plug-in hybrid MG EHS 1.5 TGI PHEV, Hyundai Ioniq 5, Kia Niro EV nebo Volvo C40 Recharge.

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Pro zařazení do soutěže o výše zmíněné zápůjčky aut stačí odeslat hlas do ankety. Anketa Elektromobil Roku 2022 Powered by PRE probíhá ve spolupráci s generálním partnerem PRE, partnerem Allianz a s podporou Asociace pro elektromobilitu České republiky.

Allianz - partner ankety Elektromobil Roku 2022
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze