Elektromobil Roku 2022 powered by PRE: Vyberte nejlepší elektromobil a vyhrajte

2
Elektromobil Roku 2022 powered by PRE: Vyberte nejlepší elektromobil a vyhrajte
Fotografie: Elektromobil Roku
  • Nejlepší elektromobil podle vás můžete vybrat v anketě Elektromobil Roku 2022 powered by PRE
  • Nominované elektromobily jsou rozděleny do kategorií a jedna je pro PHEV
  • Zároveň můžete vyhrát zapůjčení elektromobilu nebo plug-in hybridu

Zatímco před několika lety bylo na trhu jen několik elektromobilů, v současné době se jejich nabídka výrazně rozšiřuje, a to i do dosud neobsazených kategorií. Přichází stále více zajímavých modelů, ze kterých nyní můžete v anketě Elektromobil Roku 2022 powered by PRE vybrat ty nejlepší podle vás.


Hlasujte v anketě Elektromobil Roku a vyhrajte EV na týden

Zároveň můžete vyhrát zápůjčky některých elektromobilů či plug-in hybridů, které se ankety účastní. Každý odeslaný hlas se totiž zařazuje do soutěže o zapůjčení auta na víkend nebo v některých případech i na týden.

Elektromobil Roku 2022 powered by PRE

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Internetový magazín fDrive.cz za pomoci generálního partnera PRE, partnera Allianz a s podporou Asociace pro elektromobilitu spustil hlasování o nejlepší elektromobily a plug-in hybridy, které na český trh přišly od začátku roku 2021. Hlasování bude probíhat do 16. 12. 2022.

Allianz - partner ankety Elektromobil Roku 2022

Hlasování probíhá na oficiální stránce ankety, tedy ElektromobilRoku.cz. Můžete se tak hned zapojit do hlasování za vaše oblíbené elektrické auto v těchto kategoriích:

  • Malé a střední elektromobily
  • Velké elektromobily
  • Elektrické užitkové vozy
  • Plug-in Hybridy
  • Aplikace automobilek

Které modely byly zařazeny do hlasování?

V každé kategorii je vždy pouze jeden aktuální model od každé značky. Nominace vozů a mobilních aplikací zaslaly přímo samotné automobilky. Podmínkou bylo pouze uvedení na český trh v období od 1. 1. 2021 do 30. 9. 2022. Ve speciální kategorii na závěr budete moci hlasovat také o nejlepší Mobilní aplikaci automobilky. I do této kategorie své kandidáty nominovaly jednotlivé automobilky.

Co můžete vyhrát?

Hlasováním v anketě Elektromobil Roku 2022 powered by PRE se automaticky zařadíte do soutěže o zajímavé ceny. Mezi nimi je například zapůjčení elektromobilu Volkswagen ID. 5 na týden nebo zapůjčení Peugeotu e-Rifter či Opelu Mokka-e na stejnou dobu. Na víkend pak můžete vyhrát zápůjčku MG EHS, Hyundai Ioniqu 5, Volva C40 Recharge nebo Kie Niro EV.

Diskuze ke článku
Anywh
Anywh
Naposledy upraveno: 13. 12. 2022 15:40
Vyhrála by to Tesla, ale na to jste moc velký zbabělci a hlavně klauni ji tam nedat, trubičky, jste k smíchu 🤡🤡🤡🤡🤡

Navíc každý dnes ví, že všechny elektromobily krom Tesly vydrží záměrně úplný nic, obrovské problémy s battery managementem ;)

Už 3 lidi přímo ze škodovky mi to potvrdili, drazí klauni 🤡🤡🤡

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze