Veletrh čisté mobility e-SALON je za námi. Jaké zajímavé kousky tam byly k vidění?

Veletrh čisté mobility e-SALON je za námi. Jaké zajímavé kousky tam byly k vidění?
Fotografie: Patrik Svatoš, fdrive.cz
  • Na veletrhu jsme měli svůj stánek ve spolupráci s magazínem Cars&Stories a Asociací pro elektromobilitu České republiky
  • Byla u nás k vidění Tesla Model X, elektrický Kaipan, nejedna elektrická motorka a také e-koloběžky
  • Největšími lákadly byly Audi e-tron, Jaguar I-PACE či BMW i3 a i8 STARLIGHT Edition

Uplynulý víkend jste se mohli přijít podívat do Letňan na veletrh e-SALON, který byl zaměřen na elektromobilitu a vše kolem ní. K vidění byla celá řada elektromobilů i hybridů, ale také například auta carsharingových služeb, jako jsou CAR4WAY či re.volt.

Největším lákadlem celé akce byla jednoznačně česká premiéra SUV Audi e-tron. Elektromobil s logem Audi na kapotě jsme si mohli prohlédnou na pařížském autosalonu. Spoustě z vás se to však poštěstilo až nyní. Mimo jiné jsme se dozvěděli i cenu, která přesáhne 2 miliony korun.

Nebylo to však celé jen o Audi. Svůj stánek zde měl i Jaguar. Samozřejmě na jeho stánku nejvíce vyčníval Jaguar I-PACE. K vidění bylo i BMW i8 a BMW i3 STARLIGHT Edition, plug-in hybridní Porsche Panamera, Nissan Leaf nebo prakticky kompletní hybridní portfolio automobilky Toyota a Lexus. V jiné hale bylo velkým lákadlem elektrické letadlo či studentská formule. Před výstavištěm se konaly testovací jízdy nejenom s Teslou a Jaguarem I-PACE.

Na veletrhu jsme měli stánek i my. Stánek fDrive byl k vidění v hale číslo 4 a postavili jsme jej ve spolupráci s magazínem Cars&Stories a Asociací pro elektromobilitu České republiky. Na našem stánku byla k vidění nejedna elektrická motorka, elektrický Kaipan, Tesla Model X či elektrické koloběžky. Článek uzavřu jedním číslem – výstavní areál přivítal za dobu konání e-SALONu téměř 23 tisíc návštěvníků.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze