Velká automobilová akce v OC Letňany startuje už zítra. Přijďte se na nás podívat

1
Velká automobilová akce v OC Letňany startuje už zítra. Přijďte se na nás podívat
  • Redakce fDrive.cz dává dohromady koutek elektromobility
  • K vidění bude třeba Volkswagen e-Golf, ale hlavně Jaguar I-PACE
  • Na akci budou k vidění i tuningová auta či supersporty

Už zítra proběhne v Obchodním centru Letňany akce s názvem 24 hodin pro kuře. Zároveň se na venkovním parkovišti koná i výstava automobilů. Naše redakce pro ni připraví elektromobilní koutek. Těšit se můžete na Volkswagen e-Golf i e-up!, ale také velmi exkluzivní Jaguar I-PACE.

Ochuzeni nebudou ani milovníci aut se spalovacími motory, respektive tuningu. Součástí akce je ESCEPA6 Meet neboli tuningový sraz. Iniciativa Tuning bezpečně! například ukáže svůj Project Car v podobě Škody Octavie RS. Chybět nebudou ani historické motocykly, supersporty a tak dále.

Bude se také soutěžit o předměty, které nám laskavě podepsal Tomáš Rosický, jenž se nedávno definitivně rozloučil se svojí bohatou fotbalovou kariérou.

Ve stejném čase se bude konat ve vnitřních prostorách obchodního centra již tradiční závod RC modelů s názvem 24 hodin pro Kuře na podporu projektu České televize a Nadace rozvoje občanské společnosti Pomozte dětem. V něm se utkají týmy, jejichž členy jsou modeláři, závodníci i mediálně známé osobnosti. Můžete je podporovat po celou dobu závodu, na který se nevybírá žádné vstupné. Váš případný příspěvek bude určen na podporu projektu Pomozte dětem.

Budeme rádi, když se přijdete podívat!

Diskuze ke článku
Michal
Dobrý večer. Nebude prosím u vašeho stánku možnost nabít?
Moc díky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze