Zúčastnili jsme se výročního #mobileDrinku. K vidění byla Tesla i Jaguar I-PACE

Zúčastnili jsme se výročního #mobileDrinku. K vidění byla Tesla i Jaguar I-PACE
  • #mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech, přičemž ten v pořadí dvanáctý proběhl v Olomouci
  • Poslední setkání bylo ve znamení pětek: tématem bylo 5G a zároveň jsme oslavili pětileté výročí #mobileDrinku
  • Padesát nejrychlejších z vás si mohlo vyzkoušet desítky telefonů a dalších zařízení, nechyběly zajímavé přednášky partnerů a soutěže
  • Díky fDrive.cz, Jaguaru a Asociaci pro elektromobilitu si mohli účastníci vyzkoušet i elektromobily Jaguar I-PACE a Tesla Model S

Ano, je to tak. #mobileDrink slaví díky vám už 5 let. Tato oblíbená komunitní akce, kdy za vámi přijíždíme my, členi redakce mobilenet.cz, i partneři v čele s Vodafonem a jeho komunikačním týmem ze sociálních sítí, odstartovala před pěti lety v Praze a jubileum jsme s vámi oslavili v Olomouci. Samozřejmě nechyběl dort a každý z účastníků dostal také speciální dárek s logem #mobileDrinku a Bluetooth LE uvnitř. Vy jste se ale těšili zejména na to nejzajímavější, co dokáže #mobileDrink nabídnout, tedy možnost si vyzkoušet ty poslední mobilní novinky, svézt se špičkovými elektromobily a dozvědět se něco zajímavého na přednáškách a potkat se s lidmi, se kterými jinak přicházíte do styku jen přes internet.

Dvanáctý #mobileDrink byl ve znamení pětek a nových mobilů

Komunitní setkání fanoušků mobilenet.cz, fZone.cz, fDrive.cz a fanoušků Vodafonu na sociálních sítích se těší velké oblibě a potvrdilo se to i tentokrát. Padesát účastníků se sešlo v srdci Olomouce a společně jsme strávili 4 hodiny.

Přichystáno bylo bohaté občerstvení, ale hlavně zajímavý program a desítky telefonů k vyzkoušení. Velkými lákadly byly například nové iPhony Xs a Xs Max, Samsung Galaxy Note9 i úplně nový Samsung Galaxy A9 a přímo z premiéry v Londýně dorazil také zbrusu nový Huawei Mate 20 Pro.

Jaguar I-PACE, Tesla a 5G

Nejen díky nám, ale také díky Asociaci pro elektromobilitu a Jaguaru si účastníci mohli vyzkoušet také elektromobily Jaguar I-PACE a Tesla Model S. Partnery posledního #mobileDrinku byly společnosti Vodafone, Samsung a Huawei, avšak zařízení na #mobileDrink zapůjčili všichni významní výrobci a prodejci. Velkému zájmu se těšily také přednášky našich partnerů, ať už o chystané síti 5. generace Vodafonu, tak o Samsungu či fotoaparátu Huawei P20 Pro.

K #mobileDrinku neodmyslitelně patří i soutěž. Tentokrát probíhaly rovnou dvě! Natočením zajímavého videa s tématikou 5G jste mohli vyhrát iPhone, přímo na místě pak probíhala soutěž třeba o Samsung Galaxy A7 nebo Huawei nova 3. Velmi nás také bavilo si opět popovídat s vámi, našimi čtenáři a fanoušky, o aktuálním dění v oblasti elektroniky i elektromobility nebo třeba jen o tom, jak vypadá naše práce v redakci a co chystáme v nejbližší době.

Pokud chcete nasát aspoň kapku atmosféry olomouckého #mobileDrinku, projděte si přiloženou fotogalerii a samozřejmě zhlédněte video. Kdo nestihl tento #mobileDrink v Olomouci, budeme se těšit na dalších setkáních. Už v zimě plánujeme třináctý mobileDrink. A kde? To se včas dozvíte! Opět budete moci o místě konání hlasovat, a tak nezapomeňte pravidelně sledovat mobilenet.cz a naše sociální sítě, kde dáváme o přihlašování na #mobileDrink vždy dopředu vědět.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze