Na Autoshow jste o náš stánek s elektromobily měli velký zájem!

Na Autoshow jste o náš stánek s elektromobily měli velký zájem!
  • fDrive.cz společně s asociací pro elektromobilitu České republiky přinesl návštěvníkům výstavy Auto Show Praha stánek s elektromobily
  • Součástí byly i zážitkové jízdy s Teslami Model S a Model X nebo BMW i3
  • Na stánku byla zastoupena většina v Česku prodávaných elektromobilů

Stejně jako vloni, i letos se fDrive.cz účastní hlavních českých automobilových výstav. První z nich zvaná Autoshow Praha již proběhla a opět jsme na ní měli společně s Asociací pro elektromobilitu České republiky zajímavý stánek s elektromobily. A nutno říci, že zájem o elektrická auta znovu předčil naše očekávání, když se za čtyři dny konání výstavy na našem stánku zastavily tisíce lidí. A mezi nimi mnoho našich čtenářů.

K vidění bylo hned několik Tesel, a to jak Model X, tak Model S, které zapůjčili členové Asociace pro elektromobilitu, například TrendPark. A Teslami jste se mohli i svézt na naší speciální testovací dráze. Celodenní dlouhá fronta na zážitkové jízdy svědčila o tom, že o ně byl opravdu velký zájem. Svézt jste se mohli také elektromobilem BMW i3, na stánku byl dále k vidění elektrický Volkswagen e-Golf od carsharingové společnosti Car4Way, Kia Soul EV od Alza.cz nebo také Hyundai Ioniq či Fiat 500e.

Elektromobily si budete opět moci vyzkoušet už ve středu na naší akci #mobileDrink v Ostravě a velký stánek budeme mít i na Prague Car Festivalu začátkem září na výstavišti v Letňanech.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze