Tesla spouští prodej svého merche přes internetový obchod Amazon

Tesla spouští prodej svého merche přes internetový obchod Amazon
  • K zakoupení jsou obaly na iPhony, miniatury Tesly Model S či mikiny
  • Služba Amazon Garage zobrazí uživatelům seznam veškerého kompatibilního příslušenství s jejich automobily

Tesla, to není jen pouhá značka, ale do jisté míry také životní styl. Majitelé elektromobilů tohoto výrobce by mohli projevit zájem také o další výrobky s ikonickým logem ve tvaru písmene „T“. Možná právě toto si asi říkal Elon Musk, když se rozhodl nabízet kromě elektromobilů také různé produkty okolo. Nyní si je můžeme zakoupit také na e-commerce platformě Amazon. Mezi nabízený merch budou patřit pouzdra na smartphony, ale také další zajímavé produkty, které byly doposud k mání výhradně přes oficiální Tesla Shop.

Mezi prvními dostupnými produkty můžeme spatřit pouzdro pro iPhone X a iPhone 8, litou miniaturu Tesly Model S P100D v poměru 1:18, nové mikiny nebo líbivý Tesla hrnek. Všechny tyto produkty budou distribuovány skrze službu Amazon Prime.

Využití Amazonu jako distribučního kanálu dává smysl také s přihlédnutím k nové službě Amazon Garage, pomocí níž si mohou uživatelé nechat zobrazit seznam veškerého kompatibilního příslušenství s jejich automobily. Přítomnost Tesly na Amazonu tak bude pravděpodobně tím správným krokem do budoucna.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze