Jaguar I-PACE si nově můžete koupit i na Alze

Jaguar I-PACE si nově můžete koupit i na Alze
  • Po Teslách či BMW i3 jde o další elektromobil v nabídce
  • Pro interní účely rozšíří flotilu elektromobilů Mercedes eVito

Lídr internetového trhu Alza.cz rozšiřuje svou nabídku elektromobilů o prvotřídní Jaguar I-PACE. Prodej SUV, které získalo světové ocenění Auto roku 2019, spouští e-shop právě dnes. Cena vozu v dané konfiguraci činí 2 667 052 Kč s DPH. Kromě toho začíná Alza.cz i s testem nové elektrické dodávky Mercedes-Benz eVito pro závozy do svých Prodejen budoucnosti.

Jaguar I-PACE

Po vozech Tesla nebo BMW i3 tak největší český e-shop přichází s nabídkou dalšího prémiového elektromobilu. První čistě elektrický vůz britské značky Jaguar si teď mohou zákazníci zakoupit doslova na pár kliknutí a platit mohou např. i pomocí kryptoměn.

O novinku jsme měli zájem už od jejího uvedení na trh. Samotná jednání s českým zastoupením pak trvala několik měsíců. Máme radost, že právě světové auto roku nyní rozšiřuje naši nabídku elektrických vozů. V oblasti elektromobility chceme totiž zákazníkům nabízet to nejlepší, a to Jaguar I-PACE splňuje na 100 %,“ uvádí Jan Moudřík, ředitel expanze a facility Alza.cz.

Elektrické posily se dočká i samotný vozový park e-shopu. Právě v těchto dnech začíná Alza.cz testovat novou elektrickou dodávku Mercedes Benz eVito, která bude sloužit výhradně pro závozy zboží do futuristických prodejen budoucnosti v Praze. Přeprava pomocí elektromobilů je totiž nejen levnější, ale hlavně ekologická a díky tichému provozu ohleduplná k obyvatelům města. V kombinaci s unikátním konceptem bezobslužných prodejen pak vytváří zcela nový moderní přístup k zásobování a výdeji zboží. Po Mercedesu by měly následovat testy dalších značek s cílem najít pro dopravu AlzaExpres to nejlepší řešení s ohledem na dostatek nákladního prostoru, dojezd a užitkovou hodnotu.

Jaguar I-PACE: Tesla killer?! (test)

Technické parametry Jaguar I-PACE 2018

Kompletní specifikace
KonstrukceSUV, 4 682 × 1 895 × 1 565 mm, 2 133 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: 4×4
Výkon294 kW, 400 koní, točivý moment: 696 Nm
Baterie90 kWh (84,7 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 100 kW, palubní: 7 kW,
SpotřebaKombinovaná: 21,2 kWh / 100 km, dojezd: 480 km
Cena od2 441 453 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze