Nechte mi prosím balíček v kufru. Amazon navazuje spolupráci s Fordem a Lincolnem

Nechte mi prosím balíček v kufru. Amazon navazuje spolupráci s Fordem a Lincolnem
  • Balík si takto budou moci nechat doručit majitelé vybraných modelů
  • Do projektu bude zapojeno až 50 metropolí v USA

Už dříve Volvo testovalo projekt, kdy jste si mohli nechat doručit balíček do kufru vašeho auta. A rozhodně švédská automobilka nebyla jediná – naposledy jsme v této souvislosti slyšeli o spolupráci Škody a významných českých e-shopů. Podobnou možnost nyní poskytne svým zákazníkům také Ford a Lincoln, a to ve spolupráci s Amazonem, píše web techcrunch.com

Do testovací fáze projektu má být zapojeno až 50 metropolí v USA. Nechat si doručit balíček do kufru budou moci majitelé vybraných modelů z roku 2017 a novějších. Tato vozidla musí být vybavena modemy, které se připojují ke cloudovým službám automobilek FordPass Connect a Lincoln Way. Do kufru však nepůjde doručit vše – určité typy balíčků vyžadují podpis.

Škoda Scala

Amazon se do automobilového světa tlačí více a více. Jeho hlasovou asistentku Alexu používá nejeden infotainment automobilů a nově spuštěný projekt s doručováním balíků do auta pomůže Amazonu zlepšit vztahy minimálně s automobilkou Ford.

Osobně si dokážu představit, že takové doručení balíku do kufru auta dává smysl. Ne vždy jste k zastižení doma nebo v kanceláři, ale automobil vám velkou porci času někde stojí. Uvidíme, jak se tato služba do budoucna rozšíří, ale za mě osobně má slušný potenciál.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze