Doručení balíku do auta? Díky automobilce Volvo realita

  • Volvo spustilo ve švédském Göteborgu neobvyklou službu
  • Doručení balíku až do vašeho vozu se stává skutečností
  • V plánu je rozšíření i do jiných koutů světa

Nakupování na internetu je dnes každodenní realita. Stejně tak i potraviny si dnes můžeme na internetu pouze vybrat a nechat doručit až domů. A co takhle si své objednané zboží nechat doručit přímo do auta, kde se navíc ani nemusíte nacházet? Právě tuto službu spustilo švédské Volvo.

Volvo doručování balíku

Jste v době, kdy chodí pošta, v práci? Je v předvánočních časech jízda do přecpaných ulic více otázka povinnosti než výlet, na který se těšíte? Pokud vlastníte vůz Volvo a bydlíte ve švédském Göteborgu, pak vás tato nepříjemná starost nemusí potkat. Právě automobilka Volvo ve spolupráci se dvěma online obchody spustila službu doručení balíku až do auta. V budoucnu je v plánu službu rozšířit nejenom do jiných měst, ale i do jiných koutů světa.

Jen si to představte. Ráno sednete do automobilu a jedete do práce. Ten den vás čeká mnoho práce a dostat máte i objednaný balík. Ve chvíli, kdy dostane balík do ruky doručovatel, je informován o pozici auta. K jeho otevření stačí speciální digitální klíč. Balík vloží do kufru, zavře a odjede. Ve chvíli, kdy je balík vložen do auta, dostane jeho majitel potvrzovací SMS zprávu.

TIP: Co plánuje Volvo? Verze Shooting Brake či hybridní pohony

Po náročném dni tak jen usednete do auta a svůj balík si v klidu a bez jakékoliv námahy odvezete domů.

Zdroje: autoblog.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze