Vozy Lamborghini budou chytřejší. Prsty v tom má Vodafone

Vozy Lamborghini budou chytřejší. Prsty v tom má Vodafone
Fotografie: Lamborghini
  • Majitelé Lamborghini budou mít do roku 2019 přístup ke konektivitě ve 190 zemích
  • Vodafone už nyní spolupracuje s velkými automobilkami jako Aston Martin, Daimler, Jaguar či Volvo

Nejen automobilky, které mají velmi pestrou paletu nabízených modelů, velmi často spolupracují s nějakým technologickým gigantem nebo operátorem. Takovou spolupráci nyní zahájila i automobilka, která sice nemá tolik modelů v nabídce, ale o to rychleji s jejími vozy můžete jet. Ano, jde o Lamborghini.

Nicola Porciani, ředitel společnosti Lamborghini pro konektivitu vozů, uvádí: „Revoluce v oblasti konektivity automobilů je skutečně vzrušující. Firma Lamborghini garantuje svým zákazníkům ten nejlepší zážitek z jízdy a zároveň přístup k těm nejmodernějším technologiím. Díky společnému projektu s Vodafonem můžeme tuto tradici inovací a špičkových produktů dál naplňovat.“

Cílem spolupráce je kromě zajištění globální konektivity také snaha přinést majitelům sportovních vozů lepší služby na jejich infotainment. Majitelé vozů Lamborghini tak budou mít přístup do sítě internet ve více než 190 zemích. A to už od roku 2019.

Vodafone již nyní spolupracuje s automobilkami, jako je například Aston Martin, Daimler, Ferrari, General Motors, Honda, Hyundai, Jaguar a další.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze