Hyundai Kona už nás vábí. Premiéra proběhne 27. února

Hyundai Kona už nás vábí. Premiéra proběhne 27. února
  • Hyundai Kona kombinuje dva nejdynamičtěji rostoucí automobilové trendy: SUV a elektrifikaci
  • Jde i rozšíření nabídky ekologických automobilů Hyundai o model s nejdelším dojezdem ve své třídě a dvěma verzemi poháněcího ústrojí
  • K dispozici budou dvě pohonná ústrojí

Automobilka Hyundai momentálně nabízí celou kompletní rodinu na alternativní pohony. Rodina se jmenuje Ioniq a koupit si můžete jak čistý elektromobil a hybrid, tak i plug-in hybrid. A brzy tuto nabídku rozšíří i elektrický Hyundai Kona.

Model Kona Electric nabídne zákazníkům dvě různé varianty poháněcího ústrojí, které se zařadí mezi nejvýkonnější elektrické pohony na trhu. Dojezd téměř 470 kilometrů (interní cíl dle metodiky WLTP) bude nejdelší ve své třídě. Ve výbavě nebude chybět ani široká škála komfortních prvků, funkcí v oblasti konektivity, prvků aktivní bezpečnosti a asistenčních systémů.

Hyundai uvedl na trh první velkosériově vyráběné vozidlo s palivovými články na základě modelu ix35 a nedávno představil jeho nástupce, zcela nový model Nexo. Zákaznicky úspěšný Ioniq je jediným automobilem nabízeným se třemi různými elektrifikovanými pohony v jedné karosářské variantě. Hyundai Ioniq Electric mimo jiné obsadil první místo v prestižním hodnocení ADAC EcoTest 2017.

Podrobnější informace budou zveřejněny 27. února před světovou premiérou nového modelu na ženevském autosalonu 2018.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze