Uber Eats a McDonald’s spojují síly. Nechte si v centru Prahy dovést třeba Big Mac

Uber Eats a McDonald’s spojují síly. Nechte si v centru Prahy dovést třeba Big Mac
  • Rozvoz jídla bude probíhat prozatím z pobočky McDonald's z ulice Vodičkova, u Muzea, na Florenci a u arény Eden
  • Služba je k dispozici každý den od 11:00 do 23:00 hodin, ale záleží na dostatečném počtu kurýrů
  • Záměrem obou společností je do konce roku službu McDelivery rozšířit do dalších pražských restaurací McDonald‘s

Big Mac až do domu, do práce, nebo parku? Ode dneška je možné si jeho dovoz objednat kamkoliv v širším centru Prahy. Svoji spolupráci dnes na společné tiskové konferenci oznámily firmy McDonald´s a Uber Eats. Rozvážet se zatím bude ze 4 pražských restaurací, do konce roku by služba mohla být dostupná i v několika dalších.

Díky službě McDelivery, kterou pro nás zajišťuje partner Uber Eats, se opět přibližujeme našim zákazníkům. Ti si ode dneška mohou pochutnat na svých oblíbených jídlech kdekoliv chtějí,“ uvedl generální ředitel McDonald’s Česká republika a Slovensko Tomasz Rogacz a doplnil: „Aplikace Uber Eats je pro uživatele jednoduchá, doručení je rychlé a jak my, tak Uber Eats, jsme věnovali velké úsilí tomu, abychom dokázali udržet kvalitu našich jídel na co nejvyšší úrovni.“

Nezáleží, jestli jste doma nebo v parku. Služba Uber Eats dorazí kamkoliv si ji objednáte, stačí jedno kliknutí,“ řekl Tomáš Peťovský, generální ředitel společnosti Uber Eats. „Jsme rádi, že rozšiřujeme naše partnerství se společností McDonald's tady v Praze, a umožníme tak i českým zákazníkům využívat jednoduchost a spolehlivost technologie Uber při doručování jejich oblíbeného menu.“

Tomáš Peťovský

Uber Eats zatím bude rozvážet ze 4 pražských restaurací McDonald´s. V zahraničí už je ale toto spojení osvědčené. V lednu 2017 zahájily společnosti McDonald's a Uber Eats pilotní provoz služby McDelivery ve více než 200 restauracích ve městech Miami, Orlando a Tampa Bay v USA a v průběhu roku 2017 následovaly další města včetně evropských. V současné době firmy spolupracují ve 27 zemích.

V globálním měřítku patří společnost McDonald's k největším poskytovatelům rozvážených jídel na světě a s doručováním má více než dvacet let zkušeností, a to převážně v Asii a na Středním východě, kde zisky restaurací z doručovaného jídla tvoří až 40 % z celkového prodeje.

Široká síť restaurací McDonald's v kombinaci s inovací v podobě platformy Uber Eats nám pomáhá naplnit požadavky na rychlé a spolehlivé doručení jídla,” dodal Tomasz Rogacz. McDonald´s plánuje další rozšíření počtu restaurací s možností rozvozu a to ještě do konce roku.

Služba McDelivery bude od svého spuštění v Praze dostupná v okruhu až do 2,5 km od restaurací McDonald’s ve Vodičkově ulici, u Muzea, na Florenci a u arény Eden, a to vždy v čase od 11:00 do 23:00. Důležitou podmínkou pro dostupnost této služby je dostatečný počet kurýrů v dané oblasti, kteří budou jídlo doručovat. Záměrem obou společností je do konce roku službu McDelivery rozšířit do dalších pražských restaurací McDonald‘s.

Jak si objednat přes Eats?

  1. Stáhněte si aplikaci nebo jděte na adresu ubereats.com.
  2. Přihlaste se pomocí svého stávajícího Uber účtu nebo postupujte podle pokynů k registraci.
  3. Zadejte místo doručení: přidejte adresu bydliště, práce nebo jinou adresu, kam chcete jídlo doručit.
  4. Vyberte si restauraci: vyhledejte vaši oblíbenou restauraci nebo vybírejte podle typu kuchyně, ceny, času dodání nebo dietního zaměření.
  5. Objednejte na jedno kliknutí díky platební kartě zaregistrované v systému.
  6. Sledujte průběh objednávky od přípravy přes vyzvednutí až po průběh doručení do přibližně 30 minut (v počáteční fázi do přibližně 40 minut).
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze