Nabíjení na ČEZu, Hypercharger od PRE, ale také MINI Cooper SE a Škoda Octavia

Nabíjení na ČEZu, Hypercharger od PRE, ale také MINI Cooper SE a Škoda Octavia
Fotografie: Jan Pospíšil, fDrive.cz
  • Včera měla společnost ČEZ přejít na nový platební systém, avšak ten se odsouvá a nabíjecí stanice jsou nyní zdarma
  • Dozvíte se naše dojmy nejen z MINI Cooperu SE, ale také z nové Škody Octavia, která později dorazí i jako plug-in hybrid

Dnešní Future Cast proběhne netradičně. Nebudeme totiž před kamerou pouze dva, ale také náš nový kolega Marek Tomíšek. A druhou změnou je, že každý budeme v jiném městě a Future Cast proběhne online. Jaká témata budeme probírat?

Rozhodně si popovídáme o ČEZu, který měl včera přecházet na nový platební systém, ale vše se nakonec odkládá. Pobavíme se také o PRE, která má nový Hypercharger a pošle nabíjecí čip poštou, aniž byste museli osobně na pobočku. A když už budeme u nabíjecích stanic, dotkneme se dokumentu s názvem Strategie podpory alternativních pohonů v Praze do roku 2030 s podtitulkem „zásady zřizování dobíjecí infrastruktury“.

Neochudíme vás ani o Teslu a novou aktualizaci, díky které umí zastavit na semaforech i stopce. To nová Škoda Octavia sice neumí, ale rozhodně zvládá jiné věci. Měli jsme možnost si novou Octavii poprvé vyzkoušet na českých silnicích, tak si o ní něco málo řekneme, především o technologiích, ale také například o novém voliči automatické převodovky. A pokud máte rádi MINI, tak si nás nalaďte, protože řeč bude také o Cooperu SE.

PRE logo ČEZ logo E.ON Drive logo

Future Cast #39 – Nabíjení na ČEZu, Hypercharger od PRE, ale také MINI Cooper SE a Škoda Octavia

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze