Škoda Octavia dostala nový vzhled i technologie

Škoda Octavia dostala nový vzhled i technologie
  • Nově můžete sáhnout po vyhřívaném volantu či si personalizovat klíček
  • Všechny infotainmenty disponují kapacitním displejem
  • První zájemci si mohou vůz předobjednat již koncem roku

Po nějakém čase, kdy stránky médií plnila jen Škoda Kodiaq, přišla řada i na Octavii, která se dočkala modernizace. Čím zaujme? Do svého repertoáru dostala přepracovanou příď a záď, LED světlomety, nový infotainment a asistenční systémy. Volit můžete hned mezi pěti motory TSI a čtyřmi TDI.

Modernizace se mimo jiné dotkla i infotainmentu, který má čtyři stupně výbavy: Swing, Bolero, Amundsen a Columbus. Do vínku nově dostaly kapacitní displeje. Vrcholnou nabídku, kterou jsme na mobilenetu otestovali ve Škodě Superb, tvoří systém Columbus. Ten má 9,2palcový dotykový displej, disponuje WLAN hot-spotem a využívat můžete i SIM kartu s podporou LTE.

Přepracovány jsou i asistenční systémy. Zapomenout nemůžeme ani na vyhřívaný volant, kterým si svou budoucí Octavii můžete vybavit. Změnou prošel Front Assist, který doplnila prediktivní ochrana chodců. Mezi novinky patří i možnost personalizace vašeho klíčku, který si nově pamatuje nastavení vozidla hned několika uživatelů.

Škoda Octavia neztratila nic z toho, čím si své zákazníky už léta získává, tedy velkým zavazadelníkem, který nabízí v závislosti na pořízené variantě 590 až 610 litrů.

Přepracovaný model Octavia bude možné objednávat v závěru roku 2016. Do vaší garáže však zaparkuje až počátkem roku 2017.

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze