Pověstná Babetta je zpět. Ve své elektrické podobě ji uvádí na trh značka Hecht

3
Pověstná Babetta je zpět. Ve své elektrické podobě ji uvádí na trh značka Hecht
Fotografie: Hecht
  • Na jedno nabití ujede až 40 km
  • Dojezd je možné zvýšit pomocí šlapání do pedálů
  • Hecht Betis je v prodeji ve třech barevných variantách

Proslulý moped, který v 70. a 80. letech díky svojí velikosti, lehkosti a snadnému ovládání válcoval trh s malými motocykly, se vrací v novém kabátě. Pryč je však spalovací motor, který nahradil ekologický elektrický pohon. Legendární Babetta se tak vrací pod označením Hecht Betis. Hecht Betis je plně elektrický model vycházející z legendární Babetty, plně homologovaný pro provoz na pozemních komunikacích.

Homologován je jako dvoumístný, je vybaven klasickou SPZ a můžete ho řídit od 15 let. Elektrický motor s 800 W poskytuje dostačující výkon pro dynamickou jízdu, a to i ve dvou. Na jedno nabití ujede až 40 km. Pokud by výkon motoru nebo kapacita akumulátoru nedostačovala, je možné dojezd zvýšit pomocí šlapání do pedálů obdobně jako na elektrokole,“ uvádí Jan Libánský, specialista marketingu Hecht Motors.

Hecht Betis je v prodeji ve třech barevných variantách – červená, zelená a stříbrná. K dostání je na e-shopu hecht.cz nebo v síti kamenných prodejen Hecht – specialista na zahradu, po celé ČR. Cena je 29 990 Kč.

Diskuze ke článku
Radek Skrbek
Radek Skrbek
To jsou zase "marketingové kecy" :-)
Že si to ti manageri ne odpustí, moc dobře ví, že 800 W motor nemůže nikdy poskytnout žádnou dynamiku a už vůbec ne ve dvou lidech!
Tyhle lži mne hrozně vadí na tělech reklamních PR článcích.
Proč ti výrobci také lžou? Přitom ta motorka za a tu cenu vypadá dost dobře, nepotřebuje žádnou takovouhle klamavou reklamu!
Oleg Lamač
Oleg Lamač
Není důvod se čílit. Babeta měla 1100W, a elektrokrouťák je asi větší. A jestli 2x 40kg teenager nebo 75kg rybář s vercajkem je asi jedno. Až to budu mít do práce 20km a budu si tam moci nabít, jdu do toho :-)

Marketingové kecy jsou od toho aby se prodávalo, ne na hanění vlastního výrobku :-)
Karel Mička
Karel Mička
Koukal jsem na e-babetu a momentalně nabízí limitovanou edici s 27Ah baterii s dojezdem cca 100 km a to za asi 40 000 kč to už smysl dává,na rozvoz jidla je to idealní

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze