Přemýšlíte o koupi elektrické koloběžky či motorky?

Využijte slev na Black Friday!
Přemýšlíte o koupi elektrické koloběžky či motorky?
Fotografie: Unicooltech
  • Elektrické koloběžky či elektrické motorky můžete mít s velkou slevou
  • Unicooltech.cz má Black Friday a ušetříte 20 %, někdy i 30 %
  • Koupit si můžete i příslušenství na koloběžky nebo motorky


Black Friday je opět zde a s ním i spousta úžasných slev, které vám umožní získat vaše oblíbené produkty s velkými slevami. Toužíte po elektrické koloběžce, elektromotorce či elektrickém kole? Nebo byste chtěli nějaké elektrické přibližovadlo darovat někomu blízkému pod stromeček? Díky fantastickým slevám v e-shopu Unicooltech.cz můžete nyní ušetřit desetitisíce korun.

Proč si pořídit elektrokoloběžku od Unicooltech.cz

Unicooltech.cz je autorizovaný prodejce těch nejlepších světových značek elektrokoloběžek a elektrických motorek, který nabízí nejen ty nejmodernější elektrické dopravní prostředky, ale také kompletní sortiment služeb, které s elektromobilitou souvisí. Samozřejmostí je zde nejen profesionální záruční a doživotní pozáruční servis s použitím pouze originálních náhradních dílů, ale také možnost si produkt před nákupem vyzkoušet na testovacím polygonu Unicooltech, kde naleznete různé typy terénu a poznáte, jak si s nimi vybraná koloběžka dokáže poradit. Pokud to máte do Boskovic, kde se showroom a testovací centrum Unicooltech nachází, příliš daleko, nevěšte hlavu. E-shop nabízí i videokonzultace se speciálně vyškolenými prodavači, kteří vám skrze videohovor předvedou veškeré detaily dopravního prostředku, o který máte zájem. A to zdaleka není všechno. Vzhledem k nové legislativě, která bude platit od ledna roku 2024, si budou majitelé silnějších elektrokoloběžek muset pořídit povinné ručení. Zákazníky Unicooltechu to však trápit nemusí. Firma totiž nabízí ke každé zakoupené elektrokoloběžce povinné ručení na jeden rok zcela zdarma!

Díky Black Friday ušetříte na elektrokoloběžce či motorce i desetitisíce korun!

Pokud vás od koupě elektrokoloběžky odrazovala vyšší cena a čekali jste na správnou slevu, nyní je ta pravá chvíle. Elektrické koloběžky, motorky či elektrokola, které jsou momentálně skladem, získáte v Unicooltech.cz během období od 6.11. do 30.11. se slevou 20 %. A to není vše! Tuto slevu můžete kombinovat s extra slevou 5 %, kterou získáte po zadání slevového kódu „BLACKFRIDAY“  Při koupi skvělé elektrokoloběžky Bluetran Lightning tak během Black Friday můžete ušetřit téměř 18000 korun a u špičkové elektromotorky Sur-Ron Ultra Bee R dokonce více než 56000 Kč. A to se jistě vyplatí.

Elektrická koloběžka od Unicooltech

Ještě větší slevu získáte na předváděcí produkty, které jsou sice rozbalené, ale od nových se nijak neliší – jsou vyzkoušené a 100 % funkční. Při jejich zakoupení získáte v období od 6.11. do 30.11. slevu 30 %. Slevy se samozřejmě netýkají pouze kompletních produktů. Pokud již elektrokoloběžku máte, ale chtěli byste ji vytunit například cool blinkry s klaxonem či novými zpětnými zrcátky, stačí zadat kód ODBOC20 pro blinkry, nebo BLACKMIRROR20 pro zrcátka a můžete je mít taktéž se slevou 20 %.

Investovat do elektrokoloběžky se vyplatí

Koupě elektrokoloběžky či elektrické motorky je rozhodnutí, kterého rozhodně nebudete litovat. Elektrické koloběžky jsou ideálním prostředkem pro krátké cesty do práce, na nákupy nebo do školy. Snadno ovladatelné a pohodlné, poskytují efektivní způsob pohybu pro lidi všech věkových kategorií. Vzhledem k tomu, že nevyžadují tradiční paliva, představují šetrný způsob dopravy, který není zátěží pro životní prostředí. Navíc jsou elektrokoloběžky skladné a snadno přenosné, což je ideální pro cestování veřejnou dopravou nebo pro uskladnění v omezeném prostoru. Jestliže hledáte moderní, ekologický a zábavný způsob dopravy, elektrokoloběžka je skvělou volbou, která splní vaše očekávání. A díky Black Friday slevám na ní ještě ušetříte.