Kdo vyhrál voucher v hodnotě 10 000 korun od Unicooltech.cz?

Vyhodnocení soutěže
Kdo vyhrál voucher v hodnotě 10 000 korun od Unicooltech.cz?
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Soutěžilo se o něj v předminulém dílu Future Castu
  • Druhou cenou byl bezpečnostní set na elektrokoloběžku a k tomu brašna

V předminulém díle Future Castu #94 jsme vyhlásili soutěž o voucher v hodnotě 10 000 Kč na jakýkoliv nákup na Unicooltech.cz a zároveň bezpečnostní set s brašnou na elektrokoloběžku, také od Unicooltechu. V posledním Future Castu #95 jsme soutěž vyhodnotili a vyhlásili oba vítěze. Kdo byli ti šťastní?

Začněme tím, že správně odpovědět bylo tentokrát docela jednoduché. Dotaz totiž zněl: k jakým produktům společnost Unicooltech poskytuje povinné ručení zdarma? A jak zněla správná odpověď? Ke všem prodávaným koloběžkám a motorkám, případně odpověď ve stejném duchu. V podstatě se stačilo podívat na web Unicooltech.cz, kde to je napsané.

Losovali jsme samozřejmě ze správných odpovědí a tentokrát jsme vybrali dva výherce. Při losování hlavní ceny, kterou je voucher v hodnotě 10 000 Kč, se štěstí usmálo na Martina Š.. Druhou cenu, kterou je bezpečnostní set s brašnou na elektrokoloběžku, vyhrál Tomáš K.. Oba jsme již kontaktovali, abychom se domluvili na zaslání výhry. Pokud jste nevyhráli, tak nevěšte hlavu a sledujte Future Cast i nadále. Budou další soutěže o zajímavé ceny.

Kaabo Wolf King GT Pro – test

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze