Na trh přichází elektrická čtyřkolka s tažným zařízením a nosností 120 kg

4
Na trh přichází elektrická čtyřkolka s tažným zařízením a nosností 120 kg
Fotografie: Hecht
  • Elektromotor má výkon 1 200 W
  • Cena čtyřkolky činí 64 990 Kč

Značka Hecht představuje novinku, kterou je svižná čtyřkolka vybavená tažným zařízením, v zimě se tak stane vítaným společníkem například při odklízení sněhu nebo při posypu chodníků nebo silnic. Využití ale najde celoročně pro zábavu i na práci, má homologaci pro provoz na pozemních komunikacích. Elektrická čtyřkolka v army barevném provedení je dokonalým společníkem pro všechny výlety jak po silnici, tak v terénu.

Hecht

Napájena je z výkonné baterie a o pohon se stará elektromotor o výkonu 1 200 W, po silnici se pohybuje maximální rychlosti 45 km/h, s dojezdem až 54 km na nabití. Maximální zatížení je 120 kg. Integrovaný LED displej zobrazuje informace o aktuální rychlosti a stavu baterie. Čtyřkolka je taktéž osazena LED světly, která zajišťují bezpečnou jízdu i v noci nebo za snížené viditelnosti. Vybavena je také bezklíčovým zapalováním, tažným zařízením a alarmem. Součástí je také praktický úložný box s opěradlem o objemu 82 l. A cena? Hecht si svůj nový produkt cení na 64 990 Kč.

Diskuze ke článku
Martin Lacina
Martin Lacina
A ma to olovenou nebo lithiovou baterii?
Milan Nevoránek
Milan Nevoránek
Proboha jen toto né já hlupák koupil dvě , jedna nejela už jako nová a druhá 546 km . Větší drek jsem nevlastnil !!! A bacha ! Na reklamaci zapomeňte !!!!!! Kdyby náhodou chtěl někdo vědět víc , nebo dokonce prodejce HECHT nemám co tajit . Můj tel 603200716
Milan Nevoránek
Milan Nevoránek
Má to olověnou , 6 ks . Pokud budete za pár km potřebovat novou , oni Vám rádi prodají , jen jedna stojí 3.999.- tak taková malá sranda.
Milan Mařík
Milan Mařík
A je na trhu nějaká alternativa? Něco v lepší kvalitě?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze