Portál fDrive.cz slaví první narozeniny. Co vše jsme za uplynulých 365 dní stihli?

Portál fDrive.cz slaví první narozeniny. Co vše jsme za uplynulých 365 dní stihli?
  • Připravili jsme pro vás více jak tisíc novinek a sto videí
  • Za rok nám rukama prošlo přibližně 50 aut
  • Podívali jsme se na tři velké autosalony
  • Navštívili jsme i nespočet tiskových konferencí

Čas řeší prakticky každý z nás, a to i přesto, že je ke všem z nás stejně nemilosrdný. Všichni máme každý den k dispozici 86 400 sekund a je jen a jen na nás, jak s nimi naložíme.

Rok se s rokem sešel a právě v dnešní datum, ale o rok zpátky, se vám na monitorech mohl poprvé vykreslit portál fDrive.cz. Ve stejný den jsme též započali cestu na pařížský autosalon. A když na autosalon, tak stylově – možná někteří z vás pamatují náš blog z cesty Nissanem Leaf do Paříže.

Za celý rok jsme pro vás připravili celkem:

Rukama nám tedy prošlo okolo padesáti automobilů, některé i opakovaně. Navštívili jsme tři velké autosalony a nespočet tiskových konferencí. Řada přišla i na soutěže. V neposlední řadě jsme se ukázali na mobileDrinku a také na výstavě Prague Car Festival.

Ale to vše je minulost. Na co se můžete těšit v budoucnu? V prvé řadě můžeme slíbit, že budeme pokračovat v nastoleném trendu. Stále se budeme snažit zlepšovat se a přinášet vám informace ze světa elektromobility, chytrých technologii a dopravy současnosti i budoucnosti. Nadále budeme testovat širokou škálu vozidel a sdělovat vám naše dojmy. A začneme rovnou ve velkém stylu. V nejbližších týdnech až měsících se můžete těšit na Mercedes E 43 AMG, Opel Insignia nebo třeba plug-in hybridní BMW řady 7. To samozřejmě není všechno, ale přeci vám vše neprozradíme hned.

Děkujeme za vaší přízeň, protože bez vás bychom nebyli tam, kde jsme.

Tým fDrive.cz

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze