Devátý #mobileDrink je za námi. Jaký byl a co vše tam bylo k vidění?

Devátý #mobileDrink je za námi. Jaký byl a co vše tam bylo k vidění?
  • mobileDrink je setkání fanoušků mobilenet.cz a Vodafonu na sociálních sítích
  • Probíhá několikrát ročně v různých českých městech
  • Celkově už devátý #mobileDrink proběhl v Praze na břehu Vltavy
  • Téměř sto účastníků si mohlo vyzkoušet desítky telefonů a dalších zařízení, nechyběly zajímavé přednášky partnerů a soutěže
  • Díky fDrive.cz si účastníci mohli vyzkoušet i elektromobily

V minulém týdnu se opět konala tradiční akce s názvem #mobileDrink, která se tentokrát usadila v našem hlavním městě, konkrétně v prostředí Veslařského klubu Slavia na břehu Vltavy.

Nechyběla spousta přednášek ať už od Vodafonu, anebo Samsungu, který se rozpovídal o své nové vlajkové lodi, modelu Galaxy S8, a to včetně režimu DeX. Nechyběl ani iPhone 7 nebo různé wearables.

Ale především nechyběly ani elektromobily. Zatímco do Plzně jsme přivezli trojboj v podání Audi A3 s virtual cockpitem, BWM i3 a Teslu Model S, tak v Praze byla k vidění Kia Soul EV a také BMW i3.

Návštěvníci se mohli do zmíněných vozidel posadit, v Kia Soul vyzkoušet CarPlay a Android Auto a všeobecně si oba elektromobily v klidné a pohodové atmosféře, a to klidně i s pivem v ruce, prohlédnout. Samozřejmě došlo i na projížďky. Většina lidí tu možnost využila a svezla se nejenom v BMW i3, ale také v Kia Soul. Jak se jim jízdy a potažmo celá akce líbila, se můžete podívat v přiloženém videu.

K dispozici byla i spousta jídla: hamburgery, saláty, dezerty a samozřejmě pro plnoleté se točilo pivo či rozlévalo víno. Dle našeho názoru se akce velmi vydařila a již nyní pomalu střádáme plány na další #mobileDrink, který se bude konat Ostravě. A máme pro vás také jednu příjemnou zprávu. Chystáme pro vás trička vašich oblíbených magazínů mobilenet.cz, fDrive.cz nebo nearfield.cz. Dejte nám vědět v našem formuláři, zda byste o tričko měli zájem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze