Co bylo k vidění na našem stánku na Prague Car Festivalu?

  Co bylo k vidění na našem stánku na Prague Car Festivalu?
  • Stánek se nesl ve znamení elektromobility
  • Nechyběl však i jeden plug-in hybridní model
  • Nejvíce pozornosti poutaly Tesla Model X a Model S
  • K vidění bylo i BMW i3, Kia Soul či elektrický Mercedes a smart

Uplynulý víkend se v Praze na výstavišti EXPO v Letňanech konal již šestý ročník Prague Car Festivalu. Opět byla k vidění celá řada unikátních vozů a zajímavý doprovodný program. Nechyběly sériové automobily, supersporty, závodní speciály a také upravené automobily z celé Evropy. Pro menší návštěvníky bylo k dispozici i herní centrum, kde hrál hlavní roli PlayStation, a kdo už z hraní videoher vyrostl, mohl se kochat pohledem na pohledné hostesky.

Na šestém ročníku Prague Car Festivalu byl i stánek, za kterým stojí celý tým fDrive.cz. K vidění u nás bylo hned několik elektromobilů, ať už šlo o elektrický smart, Mercedes B Electric Drive, který se za pár dní dočká na frankfurtském autosalonu svého nástupce, Nissan Leaf (též se v průběhu září dočká nástupce), Kia Soul EV, BMW i3 nebo vozy značky Tesla.

Stánek fDrive.cz na Prague Car Festival 2017

Na stánku byla k vidění Tesla Model S P90D a samozřejmě i Model X. A právě Model X budil obrovskou pozornost. Lidé si mohli skoro do všech modelů sednout, vyzkoušet si infotainment, zhodnotit prostornost, podívat se do kufru a tak dále. Na stánku jsme sice měli i plug-in hybridního zástupce v podobě Mercedesu C 350 e Combi. Ne že by jeho výkon 279 koní byl málo, ale s jeho zvukovým projevem bychom asi tolik zvědavců nepřilákali. A tak jsme se uchýlili k trošku jiné show. Na pomoc jsme si vzali Teslu Model X, která má takový jeden zajímavý mód. Však se na to podívejte ve videu.

O své slovo se však nehlásily jenom vozy Tesla. Velkou pozornost budilo BMW i3. Opět se nám potvrdilo, že tohle auto buď milujete, nebo nenávidíte – nic mezi tím. Spousta lidí se ptala na vůz Kia Soul, která i v našem redakčním testu dopadla velmi dobře a jde o moc příjemný elektromobil. Není tolik extravagantní a to se lidem líbilo.

Elektromobily jsme neměli jenom na stánku. Na venkovní ploše byla možnost se elektromobilem i svést. Konkrétně šlo o Teslu Model X a další elektromobily. Věříme, že jsme vám naším stánkem udělali radost, a budeme se těšit zase příští rok.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze