Hlasujte o nejlepší užitkový elektromobil a vyhrajte zápůjčku elektromobilu

Elektromobil Roku 2023 powered by PRE
Hlasujte o nejlepší užitkový elektromobil a vyhrajte zápůjčku elektromobilu
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Probíhá další ročník ankety Elektromobil Roku 2023 powered by PRE
  • V tomto článku představíme nominované vozy v kategorii Užitkový elektromobil
  • Který elektromobil se stane užitkovým elektromobilem roku, to záleží jen na vás

Minulý rok jsme pořádali první ročník ankety Elektromobil Roku a nyní můžete hlasovat ve druhém. Elektromobil Roku 2023 přináší několik novinek, jednou z hlavních je nová čtenářská kategorie. Tam jste mohli nominovat vozy právě vy a na výsledné nominace jsme se podívali v prvním článku. V dalších pak postupně na na malé (městské) elektromobily, střední elektromobily, rodinné elektromobily a prémiové elektromobily. Nyní se pojďme podívat na kategorii Užitkový elektromobil, která není tak početná jako ty předchozí. Mezi jakými užitkovými elektromobily můžete vybírat?

Elektromobil Roku 2023 – Užitkový elektromobil

Na rozdíl od kategorie Čtenářská nominace jsou ostatní kategorie nastavené podle velikosti, typu karoserie nebo zaměření vozů. Musí jít o vozy na českém trhu a nominace musí být ze strany automobilky či importéra. V kategorii Užitkový elektromobil jsou nominované tyto vozy: Dongfeng EV18, Mercedes-Benz eSprinter, Opel Vivaro-e a Volkswagen ID.Buzz Cargo.

Který z těchto vozů získá titul Elektromobil Roku 2023 v kategorii Užitkový elektromobil? O tom rozhodnete vy, můžete tak učinit na www.ElektromobilRoku.cz do 31. 12. 2023.

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Anketa Elektromobil Roku 2023 Powered by PRE probíhá ve spolupráci s generálním partnerem PRE, hlavním partnerem ČSOB Leasing.

ČSOB Leasing

V následujících článcích se postupně podíváme i na další kategorie ankety Elektromobil Roku 2023. Hlasovat můžete i v kategoriích Malý (městský) elektromobil, Střední elektromobil, Rodinný elektromobil, Prémiový elektromobil, Plug-in hybrid a Čtenářská kategorie. Když se hlasování zúčastníte, nejenže pomůžete svému oblíbenému modelu, ale můžete vyhrát například dálniční známku na rok nebo týdenní zápůjčku elektromobilu Kia Niro EV.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze