Hlasujte o nejlepší střední elektromobil a vyhrajte dálniční známku

Elektromobil Roku 2023 powered by PRE
Hlasujte o nejlepší střední elektromobil a vyhrajte dálniční známku
Fotografie: Marek Tomíšek, fDrive.cz
  • Je tu další ročník ankety Elektromobil Roku 2023 powered by PRE
  • Jednou z kategorií je Střední elektromobil
  • Jak dopadne finální hlasování, to záleží jen na vás

Minulý rok jsme pořádali první ročník ankety Elektromobil Roku a nyní můžete hlasovat ve druhém. Elektromobil Roku 2023 přináší několik novinek, jednou z hlavních je nová čtenářská kategorie. Tam jste mohli nominovat vozy právě vy a na výsledné nominace jsme se podívali v prvním článku, ve druhém pak na malé (městské) elektromobily. Nyní se pojďme podívat na kategorii Střední elektromobil. Pro jaká auta tam můžete hlasovat?

Elektromobil Roku 2023 – Střední elektromobil

Na rozdíl od kategorie Čtenářská nominace jsou ostatní kategorie nastavené podle velikosti nebo typu karoserie vozů. Musí jít o vozy na českém trhu a nominaci musí udělat automobilka či importér. V kategorii Střední elektromobil jsou nominované tyto vozy: Citroën ë-C4 X, Cupra Born, Hyundai Ioniq 6, Kia Niro EV, Mercedes-Benz EQA, MG4, Opel Mokka Electric, Opel Astra Electric, Peugeot e-2008, Renault Mégane E-TECH, Volvo EX30 a Volkswagen ID.3.

Který z těchto vozů získá titul Elektromobil Roku 2023 v kategorii Střední elektromobil? O tom rozhodnete vy, můžete tak učinit na www.ElektromobilRoku.cz do 31. 12. 2023.

PRE - generální partner ankety Elektromobil Roku 2022

Anketa Elektromobil Roku 2023 Powered by PRE probíhá ve spolupráci s generálním partnerem PRE, hlavním partnerem ČSOB Leasing.

ČSOB Leasing

V dalších článcích se postupně podíváme i na další kategorie ankety Elektromobil Roku 2023. Hlasovat můžete i v kategoriích Malý (městský) elektromobil, Rodinný elektromobil, Prémiový elektromobil, Užitkový elektromobil a Čtenářská kategorie. Když se hlasování zúčastníte, nejenže pomůžete svému oblíbenému modelu, ale můžete vyhrát například dálniční známku na rok.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze