Podívejte se na dva druhy interiéru v Tesle Modelu 3

Podívejte se na dva druhy interiéru v Tesle Modelu 3
  • Video ukazuje interiér s dřevěným obložením a v bílé kůži
  • Za šest týdnů by Tesla měla spustit online konfigurátor Modelu 3

Už netrpělivě čekáte na Teslu Model 3, ať už z důvodu, že ji máte objednanou, nebo že jen americké automobilce fandíte? Pak vás budou zajímat další obrázky, které zachycují především infotainment. Ale nejen jej.

Online konfigurátor s celým repertoárem výbavy včetně laků by měl být k dispozici již za šest týdnů. Největším poznávacím znakem interiéru Tesly Modelu 3 je na šířku umístěný 15palcový dotykový displej, který bude zároveň sloužit např. i jako tachometr.

Pokud nás čtete pravidelně, tak víte, že Tesla žádný revoluční head-up displej nedostane. Ba co více, nedostane head-up displej žádný. Jde o poměrně razantní změnu oproti tomu, na co jsme za volantem zvyklí. Jenže Tesla se toho nebojí a jde jednoduše řečeno s kůží na trh.

Na videu si můžete všimnout hned dvou podob interiéru. První má dřevěné obložení, zatímco ten druhý je nejspíš vyveden v bílé kůži. Tesla sdělila, že k dispozici bude na 100 možných konfigurací.

Připomeňme si, že zrychlení z klidu na 96 km/h má proběhnout za 5,6 sekundy, a dojezd činí více jak 215 mil, což odpovídá 346 kilometrů. Cena by se měla vejít pod jeden milion korun. Pokud Teslu Model 3 nemáte objednanou a rádi byste ji měli ve své garáži, pak počítejte s dodávkou delší než jeden rok.

Technické parametry Tesla Model 3 Long Range (E5)

Kompletní specifikace
Konstrukcesedan, 4 694 × 1 933 × 1 442 mm, 1 844 kg
PohonElektřina, hnaná náprava: 4×4
Výkon258 kW, 370 koní, točivý moment: 510 Nm
Baterie75 kWh (70 kWh využitelná kapacita)
Nabíjenírychlonabíjení: 250 kW, palubní: 11 kW, konektory: Supercharger, CCS Combo, Mennekes
Spotřeba?, dojezd: 614 km
Cena od1 228 990 Kč

Zdroj: cleantechnica.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze