Nahlédněte do interiéru Tesly Modelu 3

3
Nahlédněte do interiéru Tesly Modelu 3
  • Tesla Model 3 se již vyrábí a dorazit k prvním zákazníkům má za necelé tři měsíce
  • Cena má být okolo 800 tisíc a na jedno nabití vůz urazí až 345 kilometrů
  • Uprostřed palubní desky je k vidění na šířku umístěný dotykový displej

Nejen fanoušci a příznivci automobilky Tesla vyhlížejí příchod Modelu 3. Vyhlížejí ho jistě i konkurenční automobilky, aby na něj mohli co nejlépe zareagovat. O Modelu 3 víme prakticky všechno. Není tajemstvím, že se už několik týdnu zpět proháněla po amerických dálnicích. Otazníkem byl však interiér. Nyní je i tato otázka zodpovězena.

Jak je na fotografii patrné, Tesla Model 3 bude mít v uprostřed palubní desky jeden velký dotykový displej, který bude orientovaný na šířku. Dostane stejné funkce jako Model S nebo Model X. Díky tomu celý interiér působí velmi čistě a vzdušně. Spekuluje se, že pro potřeby řidiče bude pro změnu využíván head-up displej. Na ujištění si však musíme ještě chvilku počkat.

Tesla Model 3 interiér

Výrobní hala už je naplněná roboty a příchodu Tesly Modelu 3 už za méně než tři měsíce nic nebrání. Cena má být 35 tisíc dolarů, tedy asi 830 tisíc korun. Na jedno nabití má Model 3 zvládnout až 345 kilometrů a zrychlení na stovku proběhne za méně než 6 sekund. To všechno alespoň slíbil Elon Musk při představování. Dodal však také, že všechny parametry se mohou mírně změnit.

Zdroj: insideevs.com